Ідеї

Гастрономічні вечори у VIP Lounge: дегустації на свіжому повітрі під живу музику

25 Липня 2014 8 093

У комплексі VIP, що у Хусті на Петенька, 5 запровадили нову традицію – тематичні гастрономічні вечори. До прикладу, американської кухні, де з нагоди Дня Незалежності США відвідувачі куштувати пеппер-стейк з картоплею фрі, копчені крильця з картопляними чіпсами, сендвіч-ролли з курки і телятини та солодку смажену кукурдзу. На днях французької кухні гостей частували оссо-буко з баранини, м'ясом по-бургундськи та цибуленим супом. Остання ж фішка – барбекю-вечори.

– Ми обновили нашу терасу і зробили барбекю-зону. Відкриту частину, де на очах клієнтів готуватимуть страви. Наші люди дуже люблять ходити на пікніки і відпочивати на природі, тому ми вирішили створити для них такий куточок тут – у центрі міста. Буде також і коктейльна зона, де наші бармени демонстуватимуть свою вправність у приготуванні різноманітних напоїв. У тому числі, екстрим-коктейлів, – кажуть у закладі.

Для цих вечорів розробили спеціальне меню, у якому великий асортимент барбекю-страв: овочі, риба, м’ясо. Подається їжа дуже по-пікнічному – великі шматки, багато зелені та особливі авторські соуси від кухарів VIP Lounge.

Щоп’ятниці барбекю-вечори супроводжуватиме гарна на приємна музика. До прикладу, минулого тижня для відвідувачів грав київський гурт The Vagabond, а сьогодні співатиме Діана Фернега.

Загалом же барбекю-зона працюватиме щовечора на терасі закладу з 19.00 до 1:00 ночі. Програма ж передбачена саме на п’ятницю з 21.00-22.00.

Сьогодні шоу має бути видовищним – запікатимуть баранину на вертелі та пригощатимуть нею відвідувачів.

– Ми хочемо не просто смачно годувати наших відвідувачів, а й тішити їх гарними шоу, програмами, вечорами, завжди оточувати їх відмінним сервісом та приємно дивувати цінами, – кажуть у VIP Lounge.


Довідково:

Барбекю – це метод приготування продуктів способом запікання на тліючому вугіллі, при відносно невисокій температурі – 100-120 ° С). У південних штатах США, такий спосіб приготування м’яса є традиційним з XVIII століття.

Перша згадка про барбекю датована 1553 роком у книзі "Хроніка Перу" Сьеса де Леона.

У широкому сенсі міжнародно визнаний термін барбекю об’єднує всілякі способи приготування продуктів (традиційно м’яса, але термін поширився і на приготування риби, птиці, овочів, фруктів, десертів, підсмажування скибочок хліба) на жарі вугілля, газу або електричного теплового нагрівача. Сьогоднішнього значення слово набуло в 1940-50-х рр. в першу чергу в англомовних країнах (США, Австралія).

Varosh

0 #