Новини

ONUKA виступить на Sziget 2018 на World Music Stage

4 Квітня 2018 1 235

Український гурт цьогоріч представить нашу країну на наймасштабнішому фестивалі Європи.

ONUKA стане одним із 30 артистів з усього світу в лайн-апі World Music Stage – однієї з головних сцен масштабного мультикультурного фестивалю.

Виступ на Sziget стане другим для ONUKA після шоу на Europe Stage фестивалю у 2015 році в якості переможця конкурсного відбору серед українських гуртів, який вперше пройшов в Україні.

Sziget World Music Stage бере участь в русі world music з 2000 року і за цей час здобула видатний міжнародний рейтинг. На ній виступали всі найкращі представники жанру – більше 200 артистів, серед яких найбільші зірки світу від Англії до Гвінеї, від Бельгії до Сенегалу. На сцені World Music Stage в різні роки виступали український фолк-рок гурт Гайдамаки і тричі – етно-хаос гурт ДахаБраха.

Музика ONUKA – це красиві декорації з мрійливої електроніки, холодних нордичних мелодій та витонченого цифрового диско, хімія на межі сучасного і глибинного, модних аранжувань й елементів української етніки. У студійній дискографії гурту – альбом «Onuka» в умовному жанрі фолктроніка, який став однією з найважливіших подій 2014 року на українській музичній сцені, EP «VIDLIK» та новий альбом «MOZAЇKA», який вийшов 22 березня 2018 року.

Протягом тижня 8-15 серпня музична програма Sziget 2018 буде наповнена виступами більше 100 артистів. Хедлайнерами Sziget 2018 стануть Arctic Monkeys, Kendrick Lamar, Lana Del Rey, Gorillaz, Kygo, Mumford & Sons з ексклюзивним у Європі шоу і Dua Lipa.

Окрім ONUKA на Sziget 2018 виступить український гурт 5’NIZZA.

Більш детально про типи квитків, кемпінгу і програму тут.

0 #