Новини

LT SCHOOL стала частиною світової мережі акредитованих шкіл QE Schools

27 Березня 2018 1 547

Ця відзнака відкриває величезні перспективи для розвитку школи, її команди та для студентів LT SCHOOL.

– Нарешті настав той момент, коли ми можемо з гордістю представити відзнаку для здобуття якої ми плідно працювали протягом останнього року. http://www.quality-english.com/associate-schools/ukraine/ У березні 2018 року школа іноземних мов "LT SCHOOL", виконавши всі вимоги, щоб відповідати європейському рівню освіти, отримала таку довгоочікувану відзнаку за свою роботу та відмінну якість надання освітніх послуг у сфері викладання іноземних мов – ми стали однією з двох шкіл в Україні акредитованих Міжнародною асоціацією контролю якості надання освітніх послуг у сфері викладання іноземних мов – QE Schools з головним офісом у Лондоні, Англія. Хочемо подякувати всім тим, хто доклав своїх зусиль до того, щоб ця мрія стала реальністю. Це ще раз показує, що незалежно від того де ви знаходитесь, якісна робота та любов до своєї справи приносять результат, який оцінюють найвищими відзнаками, – діляться в LT SCHOOL.

LT SCHOOL – єдина школа іноземних мов на Західній Україні перевірена за системою QE Schools, яка стала QE Associate School. Це гарантія якості послуг. Перевірку роботи школи постійно буде виконувати спеціальна комісія від QE Schools з контролю якості надання послуг.

LT SCHOOL стала частиною світової мережі акредитованих шкіл в Англії, Італії, Нідерландах та інших країнах світу.

– Ця подія внесла чимало змін та привела нас до ще одного досягнення, яким спішимо поділитися з вами. Два роки плідної роботи вилилися у створення першого розмовного підручника для вивчення англійської мови за власною розмовною методикою школи: теми пов’язані з реальним життям, максимально спрощена подача граматики, вкраплення "вуличної мови", подача лексики в розмові та акцент на типові помилки українських студентів. Цей підручник повністю підлаштований під українського студента, на відміну від закордонних підручників, в яких часто тематика чи пояснення матеріалу є важкозрозумілими для наших студентів, – кажуть в LT SCHOOL.

Максимально спрощена структура книги, стислий та лаконічний дизайн робить її простою для сприйняття та розуміння, зорієнтована на те, щоб студент міг спілкуватися англійською на базовому рівні в максимально стислі терміни.

– Це єдиний підручник, який спрямований на розвиток саме розмовних навичок і завдяки своїй структурі та наповненню дозволяє студенту заговорити англійською вже після декількох занять. Ми пишаємось, що наш підхід отримав визнання в Європі та був відзначений за такою системою як QE. З великою радістю та гордістю презентуємо вам наш перший підручник, розроблений та реалізований командою LT SCHOOL. Він є першим з великої серії книг та ресурсів від LT SCHOOL для вивчення іноземних мов. Наступний крок до нашої цілі зроблено. Дякуємо всім хто з нами, – розповідають в LT SCHOOL.


Контакти:

На правах реклами

0 #