Ідеї

Деренівська Купіль: що робити в новорічно-різдвяні свята

5 Грудня 2016 5 583

Розповідаємо про 5 найцікавіших подій, які пройдуть на території комплексу у найсвятковіший період року.


Маєток Діда Мороза


Святкова програма пройде 25 грудня з 13:00 до 17:00. Кожен малюк та дорослий зможе особисто побачитися з ним, отримати гостинці та фото на згадку. Для дітей – солодкі подарунки, для дорослих – компліментний глінтвейн або карпатський травяний чай.

Вартість входу: 50 грн.


"Закарпатська гостина"


3 січня на території Хутору Деренівка пройде вуличне гуляння із смачними закарпатськими стравами під супровід народних пісень у виконанні колоритних музикантів.

Вартість входу: 150 грн (у неї включено боб-левеш та голубці).


"Щедрий вечір добрим людям!" та Велика коляда у Деренівці


7 січня – гостей комплексу запрошують провести у ресторані "Саламандра". Протягом вечора наживо лунатимуть колядки різними мовами.

Вхід вільний.


8 січня на Велику коляду готують великий різдвяний ярмарок, вуличні гуляння, виступи закарпатських колядників, а також представлення місцевих майстрів та митців, які створють чудові вироби власноруч – з дерева, кераміки, текстилю.

Вартість входу: 50 грн (у неї входить глінтвейн).


Старий Новий рік


14 січня Гостей запрошують на святкування Старого Нового року, або як ще кажуть на Закарпатті – Василя, у ресторан "Саламандра" під акомпанемент щедрувальників.

Вхід вільний.


Водохреща


Замкне цикл зимових свят – Водохреща. Відбудеться церемонія освячення води, найсміливіші зможуть зануритися в крижану лунку, а опісля – зігрітися компліментним глінтвейном або карпатським травяним чаєм.

Вартість входу: 50 гривень.


Контакти:

Varosh

Фото: Роман Січкар

0 #