Ідеї

Фітнес-тури: ідея від студії “Play” та туристичної агенції “Меридіан”

25 Вересня 2015 3 468

Перший такий тур відбудеться з 12 до 18 жовтня. Локація – мальовничий Буковель.

– Такі фітнес-тури є звичайною справою для великих та розвинених міст. Компанії дівчат та жінок, які прагнуть відпочити, вдосконалити своє тіло, налагодити режим харчування, перезапустити свою емоційну сферу, їздять на 5, 7, 10, 14 днів у різні мальовничі куточи світу, – каже засновниця студії "Play" Надія Кікоть.

У фітнес-тур входить переїзд Мукачево – Буковель – Мукачево, проживання у готелі, триразове харчування, питна вода, тренування, катання на велосипедах, екскурсійна програма. Харчування передбачене здорове та збалансоване.

– Завжди хочеться робити щось цікаве, неординарне, таке, чого ніхто інший не робить. Створювати щось нове. Мені дуже імпонує такий вид відпочинку і тренувань, адже це певний виклик самій собі та можливість привести до ладу свої думки, емоції, тіло. Інколи нам не вистачає мотивації для того, аби зробити певний ривок у житті. Думаю, що саме тут жінки цю мотивацію та поштовх отримають, – каже власниця туристичної агенції "Меридіан", Яна Швардак.

Що ж до спортивної програми, то на учасниць чекає гімнастика, пробіжки, катяння на велосипеді, фітнес-тренування, лекції з правильного харчування, йога, розтяжки, розслабляючі заняття на свіжому повітрі.

– Часто ми – жінки – через великі навантаження на роботі, щодення клопоти, піклування про дітей, не встигаємо займатися спортом регулярно та правильно харчуватися. У цьому турі буде можливість привчити свій організм до правильного режиму і перезавантажити себе. Також ми покажемо, що збалансоване харчування – це смачно та корисно, – розповідає Надія Кікоть.

Максимальна кількість учасниць – 15-18. Саме це є опитимальною кількістю до комфорту і учасників, і тренера. Учасником туру можуть стати всі охочі жінки з різних міст країни.

– Ми обрали Буковель, тому що там не тільки мальовнича природа, а й є всі необхідні умови для проведення фітнес-туру: спортзала, басейн, велосипеди, ресторан і т.д. А також приємна цінова політика. Це усе допомогло нам сформувати привабливий та справді якісний туристичний продукт, – розповідає Яна Швардак.

На учасниць туру також чекають цінні призи. Наступні фітнес-тури заплановані взимку в теплі країни.

Вартість участі – 4200 гривень. Для відвідувачів студії та клієнтів туристичної агенції – 3950 гривень.

Більше інформації та реєстрація за телефоном: 099 165 34 24.

Varosh

Фото: Андрій Девіс

0 #