Ідеї

FLORI: натуральна косметика ручної роботи

28 Вересня 2015 4 959

Українська торгова марка родом з Мукачева існує вже близько року, а її шанувальників є вже чимало по всій країні.

У "FLORI" можна придбати натуральну зубну пасту з сіллю та білою глиною, креми для рук та тіла на основі бджолиного воску, маски для обличчя з білою глиною та сіллю, а також лосьйони для тіла.

– Наша філософія – робити якіснй продукт. Природні та гармонійні результати дії нашої продукції ви зможете побачити вже після перших днів використання. Весь сучасний світ почав розуміти, наскільки шкодять організму звичні нам хімічні засоби догляду за тілом. Сьогодні у всіх розвинених країнах є "трендом" користування натуральною косметикою, тому це не тільки корисно, а ще й модно. Більше того, лікувати завжди набагато дорожче, ніж попередити, а вся наша продукція розроблена з урахуванням основних принципів гармонізації функцій організму людини, – кажуть засновники бренду.

Метою команди було створення абсолютно безпечної зубної пасти, крему та маски для шкіри. Саме тому за основу взяли знання, які належали багатьом цивілізаціям протягом віків.

– Спочатку може здатися, що ціни на товар дещо високі, але якщо взяти до уваги, що ми використовуємо лише 100% натуральну сировину найвищої якості, і весь процес виробництва включає в себе ручну роботу, ви зрозумієте, що вартість товару досить демократична порівняно з європейськими аналогами. Використовуючи нашу продукцію, ви зберігаєте своє здоров’я, красивіше та молодше виглядаєте, залишаєтесь сучасними, заощаджуєте на лікуванні, та застраховані від марної трати грошей, – розповідають у "FLORI".

Продукція не містить шкідливих консервантів, але може довго зберігатися завдяки преміальним ефірним оліям Карел Хадек, солі та бджолиному воску, що відомі всьому світові як потужні консервуючі та корисні речовини.


Зубна паста "FLORI" – унікальний продукт для догляду за порожниною рота на основі натуральних компонентів найвищої якості. Її складники гармонійно та природньо оздоровлюють ясна, освіжають подих та перешкоджають розвитку карієсу та парадонтозу. 

Біла глина чудово та м’яко вичищає зубний наліт і піклується про зубну емаль, адже містить необхідні їй мінерали та мікроелементи. Сіль (NaCl) знищує шкідливі бактерії, що спричиняють карієс, не завдаючи шкоди здоровій мікрофлорі ротової порожнини. Натрію гідрокарбонат відновлює природний PH-баланс та має відбілюючий ефект. Прополіс бджолиний заповнює мікрошпарини емалі та сприяє її регенерації. Алое вера відоме своїми цілющими та регенеруючими властивостями. Композиція ефірних олій найвищої якості має загальну оздоровчу дію на ротову порожнину, зуби, ясна, та організм в цілому.


Основним фактором, що відрізняє креми ТМ FLORI є те, що вони не містять води, емульгаторів та штучних консервантів. Вони на 100% складаються з активних компонентів. Результатом такого підходу є те, що кількість крему, необхідна для нанесення, зменшується в декілька разів. Також креми не містять речовин, які викликають "звикання", а навпаки, з часом шкіра відновлюється, насичується необхідними компонентами, і потребує все меншої кількості крему.

Крем "Трояндовий" навколо очей має омолоджуючі та гармонізуючі властивості перевірені тисячоліттями, прибирає набряки та темні кола навколо очей, робить шкіру більш гладкою та пружною, вирівнює її колір. Крем "Ветивер" для рук ефективно і надовго зволожує та пом’якшує шкіру, розгладжує дрібні зморшки, має "підтягуючий" ефект. Заживляє дрібні ранки, створює захисну плівку. Крем "Ексклюзив" найкраще піклується про суху шкіру, знімає подразнення та шелушіння, омолоджує, гармонізує, тонізує. Крем "Лавандовий" ідеально підходить для будь-якого типу шкіри, особливо для проблемної. Олія авокадо та сезаму – природні УФ фільтри, що містять рекордну кількість незамінних вітамінів (А, Е, С, В1, В2, В3, В9, D, тощо) макро і мікроелементів, хлорофіл, лецитин.


Маска для жирної та проблемної шкіри "Ефект" сприяє омолодженню, очищує та звужує пори. Ефективна для жирної та проблемної шкіри, адже позбавляє її від прищів і запалень. М’яко очищує шкіру, залишаючи її гладкою та підтягнутою.

Лікувальний ефект морської солі, що іноді проявляється у вигляді "пощипування", зникає одразу після змивання маски. 

До складу входить: біла глина (каолін), вода природня, морська сіль, гліцерин фарм., лецитин соєвий, ксантанова камідь, алое вера, ефірні олії лаванди, ромашки блакитної, м’яти, літсеї кубеби.


Духмяна олія для масажу та догляду за тілом "Ніжність" з квітково-м’ятним ароматом. Чудово підходить для розслаблюючого, освіжаючого масажу, залишає шкіру гладкою і доглянутою. Відмінно вбирається завдяки легким оліям.

Соєва, волоського горіху, абрикосових кісточок, жожоба, в поєднанні дають необхідне живлення і зволоження шкірі; ефірні олії жасмину, іланг-ілангу, лаванди, ромашки, огортають квітково-трав’янистим ароматом, в поєднанні з освіжаючою м’ятою і "вербеновою" ноткою літсеї кубеби.

Всі компоненти олії ніжно доглядають за шкірою, дарують відчуття розслабленості, свіжості.


Контакти:

Varosh

0 #