Ідеї

Ідеї “Пластиліну”: вуличне фортепіано, електронний баскетбол та акції

27 Червня 2014 5 131

Дитяче інтерактивне кафе "Пластилін" відкрилося в Ужгороді у березні. За кілька місяців роботи тут вже є постійні відвідувачі та шанувальники. Приємно, що власники щоразу додають щось новеньке та працюють над удосконаленням закладу. Кажуть, що легко сприймають конструктивну критику та завжди до неї прислухаються. Заклад розвивається не лише у бізнесовому сенсі, а й у творчому та соціальному. Розповімо про усе по порядку.


Фестиваль вуличного фортепіано в Ужгороді


10 серпня о 16:00 не терасі кафе "Пластилін" пройде дитячий вуличний фестиваль гри на фортепіано. Зареєструватися у змаганні можна вже, залишивши своє прізвище та контактні дані у кафе, а також назву твору, який прозвучить.

– У нас дуже багато творчих ідей, які ми плануємо поступово втілювати. Перша з них – це вільне фортепіано на нашій терасі. Я сама піаністка, тому мені важливо, аби змога пограти була й в інших, абсолютно всіх бажаючих. Це могло б бути місцем спілкування, об’єднання людей. Коли обдумувала цю ідею, то навіть не знала, що подібна ініціатива в світі вже прижилася. Є міжнародний проект "Play Me, I’m Yours", який саме спеціалізується на таких вуличних фортепіано. І от, коли я вже знайшла інструмент, відремонтувала його, налаштувала, пофарбувала – вже аж тоді дізналася, що усе можна було зробити значно простіше, – з посмішкою розповідає Христина Целенко.

Хоча, звісно, не відомо чи потрапило б фортепіано через спеціальну програму до Ужгорода. Адже переважно такий досвід впроваджується у містах-мільйонниках.

– Вуличні фортепіано – це не просто можливість підняти культурний рівень містян, а й показати їм, що насправді вони значно кращі, ніж іноді думають про себе. Насправді всі люди хочуть хороших заходів, ми пропонуємо один з них. І ви знаєте, люди підходять і грають. Звісно, соромляться, але грають, – каже Христина.


Чемпіонат з електронного баскетболу


29 червня у "Пластиліні" пройде баскетбольний турнір. Записатися на нього можна також вказавши свої контактні дані працівникам закладу. Початок турніру запланований на 18:00. Обмежень за віком немає: грати можуть як діти, так і дорослі.
На переможців чекають призи.


Акції


– Ми розробили літню акцію, головна мета якої полягає у тому, аби зібрати 5 друзів і отримати знижку – 50% на усі атракціони у нашому закладі. Влітку багатьом дітям ніде себе подіти, а так у них буде можливість не просто провести час з друзями, а зробити це з користю та весело, – розповідає Христина.


Майстер-класи


У "Пластиліні" кілька разів на тиждень проходять різноманітні майстер-класи. Розклад щоразу публікують на сторінці закладу у соціальній мережі

Також дітлахи вчать тут англійську мову і ласують малиновими паніні з молоком.

Varosh

Фото: Андрій Кирилюк

0 #