Ідеї

Олександра Федоришина: Давно хотіла, щоб у Смугастика було щось смачненьке

26 Грудня 2016 4 305

Ужгородка Олександра Федоришина розповіла, як створювалася зимова колекція Смугастиків.

– Задум з’явився ще рік тому. Це були ідеї, які не давали спокійно спати, тому мусила втілювати їх у життя. Восени активно зайнялася підготовкою пропозиції. Пошук потрібних матеріалів, напевно, був найскладнішим етапом в роботі. На нього знадобилося багато часу. В Ужгороді немає одного місця, у якому можна одразу купити все необхідне. Щоб з’явилася зимова серія, довелося обійти купу місцевих крамничок, розкиданих по місту, і зробити замовлення в низці інтернет-магазинів, – розповідає Олександра.

Цьогоріч майстриня на зиму підготувала багато новинок – маленькі кишенькові блокнотики, значки, віночки, медові пряники та, звісно, тематичні листівочки. Усі компоненти витримала в одній кольоровій гаммі. Це дозволяє легко утворювати подарункові набори з окремих деталей.

– Пряники – наш спільний проект із ДивоSweet Лідії Федоренко. Вони готувалися з яєць, натурального меду, масла, борошна, цукру, спецій та прянощів. Для декору використовувалися яєчні білки, цукрова пудра, якісні й абсолютно безпечні харчові барвники. Пряники вийшли дуже смачними і запашними. Коли скуштувала їх, залишилася дуже задоволеною. Це була пробна серія до свят, але у мене є намір розвивати лінійку з різними дизайнами й надалі. Давно хотіла, щоб у Смугастика з’явилося щось смачненьке. Солодощі роблять людей добрішими і щасливішими, а це і є основною смугастою місією, – каже дівчина.

Ірина Савченко, Varosh

0 #