Ідеї

В Ужгороді відбулася вечірка для креативних леді

25 Квітня 2016 3 998

Новий формат вечірок для дівчат започаткували представниці ужгородської івент-агенції "Еволь". У суботу, 23 квітня, у "Панорамі" відбулася шоу-програма під назвою "Сreative Ladies". Творчий вечір пройшов за участі дівчат, які займаються хенд-мейдом, створюють цікаві неординарні речі, співають або ж у якийсь інший спосіб проявляють свої креативні здібності.

– Ідея такої вечірки виникла після того, як ми побачили, як багато творчих жінок є в Ужгороді та які прекрасні речі вони роблять. Мені здається, що саме талановиті люди формують душу міста. Речі, зроблені своїми руками і з любов’ю, передають енергетику автора і того місця, в якому вони творилися. Мабуть тому, коли кудись приїжджаєш, хочеш знайти і купити хендмейд, бо з ним забираєш додому і часточку того міста. Кращого подарунку для рідних людей також годі знайти – ніж той, що зроблений руками, – прокоментувала одна із організаторок заходу Євгенія Еволь.

Вечірка пройшла у закритому форматі. Потрапити на неї могли виключно дівчата. Із чоловіків були присутні тільки ведучий, відомий шоу-мен Тудор Кілару, спонсори заходу, фото-та відеооператори.

Під час шоу-програми відбувся показ творчих робіт учасниць. Свої витвори презентували дизайнер жіночої білизни Тетяна Блецка, експерт із приготування натуральної косметики Марина Бабич, дизайнер капелюшків Габріелла Нікітчук, майстриня прикрас Лара Новікова, дизайнер одягу, автор бренду "Yaskrava" Ярослава Бережняк, кондитер Маріанна Долинна, креативний директор студії "WoodRoom" Марія Туриніна, Олеся Сирченко, магазин українських дизайнерів "Well Dressed". Одяг і аксесуари демонстрували дівчата із модельної агенції "One Models".

– Ужгород має чим і ким пишатися. Усі присутні в цьому переконалися. І для того, щоб виявляти, підтримувати і розвивати такі таланти, ми й організувати цей вечір. Не з чужих слів знаємо, як важко дівчатам наважитися на нову справу. А ще важливо не просто отримувати задоволення від улюбленої роботи, а й перетворити її на справжній прибутковий бізнес, – відзначила Ольга Еволь.

У кінці вечірки було проведено невеликий благодійний аукціон. Дівчата-організаторки вирішили підтримати свою подругу Вікторію Керечанин. Колись творча дівчина також мріяла про власну спрааву, але планам завадила недуга. Учасниці показів погодилися віддати на аукціон свої вироби в якості лотів. Разом вдалося зібрати 2700 гривень. А один із запрошених додав до цієї суми годинник.

Організаторки подякували всім, хто відгукнувся і прийшов підтримати творчих дівчат Ужгорода. Кажуть, працюватимуть і надалі, аби в Ужгороді було більше гарних цікавих і корисних вечорів.

Лариса Липкань

Фото: Роман Карляк

0 #