Життя

“Benefit”: прогресивна школа іноземних мов в Ужгороді

17 Лютого 2019 2 226

Якщо вам потрібна англійська для роботи, якщо ви старшокласник і готуєтеся до ЗНО, вступаєте до словацького чи чеського вишу, хочете змалку навчити дитину німецької, листуєтеся з угорцями чи просто вирішили здійснити давню мрію говорити іспанською – вам у «Benefit». 6 мов, новітні методики викладання, індивідуальний підхід, кваліфіковані викладачі та демократичні ціни – і це далеко не повний перелік переваг закладу.

Вивчити іноземну – цілком реальна задача, – запевняє керівник школи Ольга Лихоман. – Якщо ви серйозно налаштовані на результат та готові до системної роботи, тут вам забезпечать вам всі умови для оволодіння мовою.

Школа «Benefit» діє в Ужгороді з 2017 року. Це яскравий приклад грамотно сформованого успішного освітнього європейського проекту, який демонструє реальні успіхи у навчанні іноземних мов. Понад 10 сертифікованих викладачів працюють з учнями, віковий діапазон яких сягає від 3 до 60 років. У перекладі з англійської «benefit» означає «перевага». І їх дійсно багато, якщо ви шукаєте місце для отримання теорії і розмовної практики.

Заняття проходять у трьох формах:

Тривалість одного уроку 60-90 хв.

Під час співбесіди і тестування викладач з’ясує початковий рівень вашого володіння мовою, врахує всі нюанси, побажання та підбере найбільш ефективну програму навчання.

Для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку рекомендовано вивчати іноземну мову у групах. У невимушеній атмосфері, спілкуючись одні з одними, діти краще засвоюють матеріал. Під час заняття активно використовуються ігри, унаочнення, аудіювання та відеоуроки. Батькам дозволяється бути присутніми на занятті, зачекати у спеціальній кімнаті або ж отримати відеозапис проведеного уроку. Якщо дитина захворіла, заняття переноситься на інший день. Також із викладачем можна домовитися про урок онлайн.

– Наша школа знаходиться в найбільш заселеному спальному Новому мікрорайоні Ужгорода і ми єдині працюємо з 8.30 до 20 години, – розповідає Ольга Лихоман. – Це дуже зручно для школярів, які навчаються у другу зміну, оскільки позайматися можна у першій половині дня. Також на уроки батьки приводять дітей перед садочком, коли найкраще засвоюються знання. Буває таке, що у нас навчаються цілими сім’ями. Побачити на занятті онука, доньку і бабусю – звична справа. Іноді у класі вивчає мову мама з немовлям, а поряд в іншому – її донечка.

«Benefit» проводить підготовку старшокласників до складання іспитів зі ЗНО. Термін такого навчання не менше 9 місяців. Також у школі можна пройти підготовку до вступу у закордонні виші.

Викладачі постійно підвищують кваліфікацію та відвідують спеціалізовані семінари. Усі пройшли міжнародну сертифікацію Teaching Knowledge Test, що надає право викладати більш ніж у 60 країнах світу.

«Benefit» співпрацює з волонтером із Канади. Таким чином учні з рівнем володіння не менше В1 мають можливість спілкування з native speaker – носієм мови.

Засновниця школи Ольга Лихоман сама закінчила «Прикладну лінгвістику» в УжНУ. Репетиторством займається зі студентських років. Згодом цій справі вирішила присвятити більше часу. Кімнату в орендованій квартирі переобладнала під клас для викладання англійської мови. Найкращою рекламою її послуг були відгуки клієнтів та «сарафанне радіо». Коли кількість учнів сягнула кількох десятків, зрозуміла, що потрібен помічник. Так маленька справа переросла у повноцінний освітній проект.

Зараз колектив «Benefit» – дружня згуртована команда однодумців. Вони на практиці перевірили всі існуючі сучасні методики викладання іноземних мов і запевняють, що найефективніший спосіб оволодіти мовою – це систематичність. Тільки в такому випадку можна гарантувати якісний результат. Потрібно ретельно зважити, перш ніж приступати до вивчення іноземної мови. І якщо ви серйозно налаштовані відкривати для себе нові горизонти, школа «Benefit» стане вам у цьому найкращим другом і провідником.


Контакти:


На правах реклами

Фото: Карл Смутко

0 #