Життя

“Чорна гора”: озеро, сімейний відпочинок та розваги

17 Серпня 2016 32 022

Кілька років тому на Виноградівщині з’явився новий готельно-розважальний комплекс "Чорна гора". За цей досить невеликий проміжок часу він став улюбленим місцем для відпочинку не тільки місцевих, але й відпочивальників з усього Закарпаття та України. Розповімо чому.


Озеро


Глибина озера на території комплексу близько 8 метрів. Розташоване воно між скелястими горами. Поряд – багато дерев та річка Тиса. Тому це куточок так часто відвідувачі називають райським.

На березі озера є чимало альтанок – 26 маленьких, в яких зможе розміститися компанія до 12 осіб); 2 середні – до 20 осіб; та одна велика, яка вміщує до 40-50 осіб. Біля кожної дерев’яної альтанки є мангал для самостійного приготування улюблених м‘ясних та овечевих страв.

Також біля озера розташовані лежаки та парасольки.


Готель


На території комплексу діє готель. Тут можна розміститися у люксі, двомісному напівлюксі, а також тримісному, чотиримісному або п’ятимісному стандарті. З вікон готелю – мальовничі природні пейзажі.


Ресторан та бенкетна зала


У "Чорній горі" працює два ресторани – менший, який може одночасно обслуговувати до 40 гостей, та великий – до 120 чоловік. Тут готують закарпатські страви, страви української національної кухні, а також – європейські.

Ресторани можна бронювати повністю під будь-яку урочисту подію.


Царська лазня


До послуг відвідувачів двоповерхова царська лазня, з невеликим басейном та кімнатою відпочинку. Лазня працює з 7 днів на тиждень з 12:00 до 15:00 та з 20:00 до 00:00.


Розваги


Дозвілля у "Чорній горі" – це не лише традиційні водні забави, а і спуски на байдарках, скелелазіння, екскурсії, водні атракціони. Незабаром з’являться і гірські велосипеди.

На території комплексу є волейбольний майданчик, дитячий басейн, дитяча гірка та батут.

Цього сезону на території бази запущено роуп-джампінг – стрибки з 40-метрової висоти. Для шанувальників екстремального відпочинку у комплексі також є канатні дорогі – менша та більша.


Контакти:


Varosh

0 #