Життя

Eventum Hall: мобільний та вишуканий простір для особливих подій

2 Жовтня 2013 23 834

Нещодавно в Мукачеві звели дуже нетиповий заклад, якими в Україні можуть похизуватися хіба що мегаполіси. І то не всі.

Він є альтернативою для класичних ресторанів, залів театрів, кінотеатрів, готелів, будинків культури, філармоній, бо може легко бути адаптований під будь-який з них.

Потреба у такому місці вже давно є на Закарпатті, де люблять великі весілля та гучні корпоративи, часто приймають міжнародні делегації, організовують концерти як класичної, так і поп-музики.

Якщо коротко, то Eventum Hall – це сучасний багатофункціональний простір. Завдяки 2-ом VIP-весіллям, які тут відбулися протягом вересня, можна знайти чимало згадок про заклад в мережі, зокрема і на топ-сайтах. Та наш огляд стосуватиметься практичних речей.

Отже, розташований Eventum Hall при в’їзді до Мукачева з боку Ужгорода на вулиці Автомобілістів, яка веде від траси Київ-Чоп до головної атракції міста замку Паланок.

Помітити заклад дуже легко завдяки високому пілону, який вночі дотепно підсвічується. Відтак, дуже зручно заїжджати сюди в будь-яку пору.

Тим паче, що на території Eventum Hall передбачена парковка на 150 автівок. З підсвіткою та камерами спостереження, зауважили нам охоронці об’єкту.

Ще трохи про зовнішні особливості комплексу: окрема зелена зона позаду будівлі, а також щільне озеленення і вздовж, і поперек, що перетворює територію закладу на дуже затишне подвір’я.

Огляд, власне, зали почнемо з тераси, завбільшки майже 140 кв.м. Якщо синоптики не лукавлять, то ще цього року до листопада її слід мати на увазі під будь-яку з подій.

Потрапити до зали можна через 2 симетричні входи з місткими рецепціями (лоббі), гардеробами та зручними вбиральнями.

З іншого боку будівлі також симетричні входи обладнані для персоналу, кухарів, артистів.

Так, нарешті переходимо до огляду зали. Спершу кілька переконливих цифр: її площа складає 1000 кв.м, місткість – 500 посадкових місць.

Зала умовно поділена на 2 частини – ресторанну та концертну з лаунжем. Хоча це все індивідуально і залежить від події.

Під кожну з частин зали передбачено окрему кухню, бар, місце для сцени. До речі, у залі може поміститися повноцінна концертна сцена, яку зазвичай споруджують на стадіонах. Не вірите? Ось вам фотодоказ.

Зала Eventum Hall має масляний відтінок та пристосована для будь-якого типу декорацій. Водночас, потребує їх мінімум.

Обидві кухні оснащені сучасним обладнанням для приготування європейських та закарпатських страв.

Ну і наостанок, дуже радимо побачити усе на власні очі, бо фото це, звичайно, добре, але оцінити масштаби, зручність та інші переваги закладу можна тільки наочно. Тому ось вам контакти:

Varosh

Фото: Олександр Смутко

0 #