Життя

West End: італійська якість за українськими цінами

11 Жовтня 2016 5 643

У самому центрі Мукачева вже майже рік працює магазинчик з італійським взуттям та аксесуарами. Усі речі до нього власники обирають та привозять самостійно з Риму.

– Мені хотілося зробити дуже сімейний магазин, в якому можна було б придбати і одяг, і взуття для всієї родини. Але з часом зрозуміла, що бути успішним одразу у всіх цих сферах дуже непросто, і поки до цього я не готова. Тому вирішила робити усе поступово і наразі акцент у West End – це взуття. Також є жіночі сумки та дитячий одяг високої якості. У нас можна придбати якісні бренди за справді хорошою ціною, – розповідає власниця магазину Крістіна.

Більшість взуття у West End представлена у кількох розмірах. Деякі постійні клієнти роблять навіть передзамовлення відповідної моделі та розміру.

– У нас представлена переважна більшість брендів з Італії, але не тільки. Є багато італійських брендів, які навіть не відомі за межами Європи, але є дуже якісними та конкурентоспроможними. Інколи це взуття з елементами ручної роботи, відбірною шкірою та одиничним виконанням моделей. Є велика кількість брендів, про які я дізнаюся у спілкуванні з самими італійцями. Власне у них я й питаю, наскільки якісне це взуття та як довго служить, – каже Крістіна.

Магазин працює лише з оригіналами, намагаються привозити дуже невелику кількість однакових моделей, аби зберегти індивідуальність кожного замовника.

– Взуття переважно обираю на власний смак. Звісно, спершу шукаю відомі бренди, наступний етап – аналіз якості. Для мене вона надважлива. На другому місці – ціна. Тому я намагаюся вишуковувати цікаві речі за дуже привабливими цінами. Інколи на наших поличках з’являються Fendi, Dolce & Gabbana, Ferrari, Baldinini та інші імениті марки. Такі дорогі бренди вдається привозити переважно через те, що більшість одиниць з минулих колекцій. Також у нас представлені Fabi, Nero Giardini, Liu Jo, Twin-Set, GUESS, Polo, – кажуть у West End.

Ще у магазинчику наголошують, що ніколи не працюють з підробками.

– Ми ніколи в житті не поставимо на полиці підробку. Краще закрити магазин. Це моє обличчя і репутація, а псувати її я не маю жодного бажання. У нас дуже багато постійних клієнтів, які впевнені у нашій якості та чесності. Ми дуже це цінуємо, – розповідає Крістіна.


Контакти:


Varosh

0 #