Новини

Андрій Любка та Оксана Луцишина у “довгому списку” Книги року ВВС-2016

18 Жовтня 2016 1 642

ВВС Україна оприлюднила Довгі списки літературної премії Книга року ВВС-2016 і до них потрапили закарпатці.

Андрій Любка зі своєю новою книгою "Кімната для печалі", яка вийшла у видавництві "Книги – ХХ" та Оксана Луцишина з книжкою "Любовне життя", яку випустило в світ "Видавництво Старого Лева".

Також у списку Катерина Бабкіна "Щасливі голі люди", Олександр Бойченко "50 відсотків рації", Руслан Горовий "40 …або чому чуваки не святкують", Алла Дорош "Баобаб та інші історії", Юлія Ілюха "Неболови (Навчи мене мріяти)", Брати Капранови "Забудь-річка", Макс Кідрук "Зазирни у мої сни", Андрій Кокотюха "Коханка з Площі Ринок", Богдан Коломійчук "Візит доктора Фройда", Мирослав Лаюк "Баборня", Таня Малярчук "Забуття", Ярослав Мельник "Маша, або Постафашизм". 

До журі премії Книга року ВВС-2016 увійшли: Віра Агеєва, професор, Національний університет Києво-Могилянська академія; Ольга Герасим’юк, журналіст; Андрій Курков, письменник; Світлана Пиркало, письменник, Радник з питань культури ЄБРР; Марта Шокало, випусковий редактор ВВС Україна.

Переможець у кожній номінації отримає грошову премію у розмірі гривневого еквіваленту £1,000. Видавці книг-переможців у обох номінаціях отримають право використовувати логотип премії Книга року ВВС на наступних виданнях.

Varosh, за матеріалами Книги року ВВС

Фото: Валентин Кузан та з Facebook

0 #