Новини

Jan Blomqvist: Ужгород відчує наживо музичний настрій Берліну

17 Квітня 2014 2 534

Приїзди артистів такого рівня на Закарпаття є традиційною випадковістю та результатом зусиль ентузіастів.

Цього разу Jan Blomqvist запланував виступ в дуже близькому до нас Будапешті на 26 квітня, і Panorama by Kashtan, а точніше її власник Милослав Баганич вирішив скористатися нагодою та запросив улюбленця берлінської публіки до Ужгорода.

– Так, я усвідомлюю, що про Blomqvist-а знають не так багато людей у нас, але у Європі та особливо Німеччині всі його виступи розписані на півроку вперед. Він збирає дуже класну публіку і на фестивалях, і в клубах чи на терасах. Я був на одній з таких вечірок, це кайф, – розповів нам Міко, пообіцявши відтворити відповідну атмосферу і в Ужгороді.

Яку? Ось вам відео, аби побачили усе на власні очі. Зверніть увагу на вокал.

Ну добре, вмовили, ось ще одне відео

А тепер давайте познайомимося з Яном більш офіційно. Понад 7 років, перш ніж взятися за власний електронний проект, він грав у рок-гурті та виступав переважно у Північній Німеччині. Тоді переїхав до Берліну та поринув творчі пошуки.

З суміші стилів від мінімал-техно до електропопу Ян створив власну унікальну музику, здебільшого вкрай ліричну, меланхолійну та романтичну. А разом з тим і статус одного з найцікавіших електронних проектів Німеччини та протеже авторитетного Олівера Колетскі. 

Разом з Яном часто виступають також Крістіан Дамманн, який грає на електронних барабанах, та Фелікс Леман, фортепіано.

Хоч в Ужгороді Ян буде без них, але готує повноцінний живий виступ.

Вечірка відбудеться у п’ятницю, 25 квітня.

Старт о 23.00.

Ось вам телефон 0504320500. Далі ви знаєте, що робити.

Varosh

0 #