Новини

“Карпатська ініціатива”: новий волонтерський рух в Ужгороді

31 Липня 2014 2 914

Загалом, організація займається покращенням життя ужгородців та впорядкуванням громадського простору. Утім, однією з перших ініціатив стала підтримка української армії. Зокрема, закарпатців, що зараз знаходяться у зоні АТО.

Громадська організація долучилася до волонтерського руху "Підтримай армію України (Закарпаття)". А кілька днів тому з’явився й офіс для зберігання та збору необхідних для військових речей, які власними силами збирають ужгородці. Офіс розташований на вулиці Митрака, 13. Тож з 10.00 до 19.00 можна долучитися до волонтерів та переглянути картини митців, що долучились до виставки-продажу власних робіт для потреб армії.

Також організація вже оголосила про набір волонтерів для участі в акціях, збору необхідних речей та коштів учасникам АТО в магазинах та на ринках міста Ужгород.

На сторінці руху можна придбати і патріотичні батончики, які виготовив відомий ужгородський кондитер Валентин Штефаньо. До офісу можна приносити книжки для військових, що зараз перебувають у шпиталях. 

Varosh

Фото: Олександр Смутко

0 #