Новини

Кінотеатр “Парадізо”: інше кіно

7 Жовтня 2014 2 771

В Ужгороді розпочав роботу новий кінотеатр. На таку назву надихнув засновників однойменний художній фільм режисера Джузеппе Торнаторе, що завоював "Оскар", як найкращий іноземний фільм.

– Кожного дня о 20.00 у кінотеатрі відбувається один сеанс. Поки що так, якщо буде заціквленість і будуть глядачі, то і фільмів буде більше, і сеансів також. В основному тут демонструватиметься не мейнстрімове кіно, але якщо це якісний фільм, то, природно, ніхто від нього не буде відмовлятися. Виходячи з цього, головний акцент робитиметься на фестивальне, артхаусне, так зване "інше кіно". Серед картин можна буде зустріти як ретро-фільми, так і актуальний репертуар, – каже засновник кінотеатру "Парадізо" Габор Феєр.

Кіноклуб розташувався на місці колишнього 3D-кінотеатру (вул. Заньковецької, 68а/1). У залі 38 посадочних місць, зручні крісла з підставками для коли і попкорну, якісна звукова система, працює проектор.

До 12 жовтня в клубі показують бельгійсько-французько-італійську драму режисерів, сценаристів і продюсерів Жан-П’єра і Люка Дарденнів, "Два дні, одна ніч".

Головним партнером кіноклубу є дистриб’юторська кінокомпанія Артхаус Трафік.

Varosh

0 #