Новини

Незабаром вийде нова книга Андрія Любки “Карбід”

17 Липня 2015 2 013

Як каже сам письменник, він вже дещо жалкує, що відстрочив презентацію до серпня. Адже у новому творі йдеться про закарпатську контрабанду, про яку сьогодні говорить чи не вся країна.

– Можна сказати, що життя дало мені копняка під зад. Бо я два роки збирав фактаж для книги про контрабанду, дописав її нарешті в травні, потім тривало редагування й оформлення, і вона могла вже бути в продажу, але я наполіг, щоб книжка вийшла саме не раніше серпня. Бо останній розділ відбувається у вигаданому закарпатському місті Ведмедеві саме на День Незалежності, 24 серпня, тож таким чином перші читачі мали б змогу заключний розділ читати якраз в день, коли й відбуваються події. Ех, життя мене випередило. У ці дні книжка йшла б, як холодне пиво, – пише на своїй сторінці у соціальній мережі Андрій Любка.

Трохи з анотації: Події пригодницького роману "Карбід" розгортаються впродовж паркого й тривожного літа 2015 року, коли у вигаданому містечку Ведмедів група ентузіастів вирішує збудувати Фонтан Єдності з Європою. Навіщо їм фонтан, чому за ними в’язниця плаче і за скільки в Україні можна придбати людську нирку? Про все це автор пише з гумором і добірним песимізмом. У цій книжці є сливовиця, рибалки, гробар, сімнадцять розділів, спокуслива й хтива жінка, кілька вбивць, корумпований мер, геніальна ідея, Тиса і безнадія. Натомість у ній немає шенгенських віз, відповідей на всі запитання, кулінарних рецептів і порад, як розбагатіти. Для найширшого кола читачів.

Читайте також:

Varosh

Фото: Андрій Кирилюк

0 #