Новини

ONUKA, 5’NIZZA, KADNAY виступлять на Sziget 2018

4 Липня 2018 1 086

На одному з найбільших у світі мультикультурних фестивалів музики і мистецтв – Sziget – виступить близько 500 артистів різних жанрів з 60 країн на десятках сцен і локацій.

В лайн-апі Острова Свободи цього року і самобутня та актуальна українська музика: гурти ONUKA, 5’NIZZA та лауреати премії APPS Music & SZIGET: Awards – KADNAY.

5’NIZZA. Культовий в Україні дует 5’NIZZA виступить 8 серпня у вечірньому слоті сцени Europe Stage. 

Андрій Запорожець, 5’NIZZA: "Sziget – один із улюблених фестивалів, я два рази був на ньому в якості слухача, і для нас велика честь виступати на одній сцені з величезною кількістю різноманітних артистів з усього світу! Ми готуємо англомовний сингл спеціально для Sziget! Побачимося!".

ONUKA. Вже знаний у Європі гурт ONUKA, який виконує органічний мікс електроніки, актуальної поп-музики та української етніки, виступить 13 серпня на World Music Stage. 

ONUKA: "Десятки сцен, сотні крутих музикантів, тисячі людей з усього світу. Sziget завжди захоплював своїм лайн-апом та аудиторією. Для нас, як для гурту, цей виступ є свого роду іспитом, який нам пощастило цього року складати знову. Готуємо чимало нового, зокрема, будемо неабияк раді представити треки з MOZAЇKA. Сподіваємось, що ви будете з нами".

KADNAY. Гурт KADNAY виступить на сцені Europe Stage 11 серпня як переможець нової українській інді-премії APPS Music & SZIGET: Awards, яка пройшла навесні у кілька етапів. 

KADNAY: "Цьогорічний виступ на "Сігеті" для нас – це, напевно один із найяскравіших у цьому році подарунків долі. Можливість на повну відірватися та зарядити своєю енергією усю Європу. Ми чекали цього дуже давно. Аби гідно представити сучасну, молоду, українську музику на міжнародній арені".

Музична програма Sziget 2018 буде наповнена виступами і найперспективніших молодих талантів і наймасштабніших світових зірок, серед яких хедлайнери цього року: чарівна поп-співачка Lana Del Rey, хіп-хоп суперзірка Kendrick Lamar, королі інді-року Arctic Monkeys, віртуальний рок-гурт Gorillaz, екстраординарний діджей Kygo, нова поп-улюблениця, переможниця BRIT Award 2018 Dua Lipa і фолк-рок легенди Mumford & Sons, які зіграють на Sziget своє єдине в цьому році європейське фестивальне шоу.

Квитки на один день, три дні, чи тиждень фестивалю доступні вартістю від 79 євро. Більш детально про типи квитків, кемпінг і програму тут.

0 #