Новини

“Україна. Мова ворожнечі у часи війни”: тренінг в Ужгороді

19 Листопада 2014 1 644

Тренінг для журналістів на тему: "Україна: Мова ворожнечі у часи війни" проведе Максим Буткевич 24 листопада, о 14.00, у приміщенні БО "Комітет медичної допомоги в Закарпатті" (вул. Корятовича, 2/10) у рамках ХІ Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA в Ужгороді.

Мова ворожнечі у ЗМІ: як вона змінюється у воєнні часи? Які шари "громадського підсвідомого" вихлюпуються на шпальти та екрани? Де межа між журналістикою і пропагандою – і чи є вона? І – що робити, аби "туман війни" не застеляв нам очі? Про "наших" й "інших", про журналістику і пропаганду, про біженців і переселенців – про ці та деякі інші питання йтиметься під час семінару "Україна: Мова ворожнечі у часи війни", що його проведе журналіст, співкоординатор Проекту "Без кордонів", координатор Ресурсного Центу для допомоги вимушеним переселенцям Максим Буткевич.

Максим Буткевич також виступить модератором під час переглядів та обговорень кінострічок у рамках ХІ Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA в Ужгороді 21-30 листопада.

На зустріч запрошують усіх зацікавлених журналістів. Вхід вільний.

Довідки за телефоном: +38 050 6905017, та e-mail: camzua@gmail.com.

Детальніше про програму ХІ Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA в Ужгороді читайте тут.

Varosh

0 #