Новини

Візьму-віддам: спільнота, в якій можна знайти корисні речі

5 Вересня 2014 2 915

Візьму-віддам – це дружня ужгородська спільнота (за прикладом львів'ян), в якій можна знайти-віддати-купити-продати-обміняти речі, інформацію, ідеї тощ.

Вже сьогодні у групі можна знайти багато цікавих речей, а кількість учасників за кілька днів сягнула майже 400 осіб.

Ініціаторка створення спільноти Юлія Дуб розповіла про правила користування нею:

– Зразковий пост повинен складатися з фото, опису чи характеристики, ціни чи іншої умови. Також можна вказати додаткові умови (самовивіз, причина продажу тощо…). Заборонена реклама бізнесу, різних комерційних установ та послуг. Пости із завищеними цінами не вітаються іншими користувачами і велика кількість таких постів може викликати підозру адміністрації на комерційну діяльність. Коли угода відбулася, чи лот стає неактуальним, обов’язково повідомте про це в коментарях та вилучіть його. Хорошим тоном буде вилучення посту не відразу, а через 15-20хв., щоб інші учасники дізналися про його неактуальність.

Старайтеся об’єднувати однотипні товари в один пост. Наприклад, якщо ви продаєте одночасно декілька книжок, подайте їх на одній фотографії, пронумеруйте та в описі зазначте умови. В коментарях можете зазначати, що товар номер 1, 5, 7 вже проданий, або все ще актуальний.

Умовою перебування у групі є ввічливість. У нас забороняється флейм, офтоп, флуд, ненормативна лексика. Якщо вам не подобається вміст посту чи коментаря, ігноруйте його, тому що будь-яка відповідь піднесе "невдалий" пост чи коментар у топ. Всі пропозиції, скарги чи зауваження по роботі групи, пишіть приватним повідомленням, або публікуйте його у відповідній темі, якщо вона створена адміністратором.

Відповідальність за зміст посту несе його автор. Адміністрація слідкує за тим, щоб пост не порушував усі вищеописані правила, але не моніторить ціни, не слідкує за чергою та домовленостями між учасниками. За дрібне порушення учасник отримує попередження, його пост чи коментарі вилучаються, за грубі чи систематичні порушення можливе вилучення. Адміністрація залишає за собою право в окремих випадках діяти на власний розсуд, – каже Юлія Дуб.

Долучитися до спільноти та переглянути лоти можна за посиланням.

Varosh

0 #