Авторський майстер-клас з етикету від Юлії Юдіної

– Юлія Юдіна – експерт-консультант світського, ділового і протокольного етикету. Консультант по іміджевих стратегіях позиціонування. Організатор заходів державного і міжнародного рівнів, у тому числі прийомів у консульствах і дипломатичних представництвах, спеціаліст стандартів ресторанного та готельного сервісів. Постійний експерт каналу 1+1 програми "Сніданок з 1+1", серія ефірів "Обозреватель", канал "ПРЯМИЙ", Ефірів "Громадське", "Європа плюс", "Столиця", радио і ТБ "RTI – Вільні люди", експерт-консультант "Комсомольська правда в Україні", журналу "Аеропорт Бориспіль", консультант по етикету телевізійних і кінематографічних проектів.

Авторський Майстер-клас Юлії Юдіної "Комунікація у світському і діловому суспільстві, різниця і нові правила. Матриця нової поведінки."

Змінені правила ектикету – що вже слід робити інакше? Ектикет у супроводі чоловіка – нові правила взаємодії. Спеціальні предмети трапези – собливості використання. Предметний етикет – сумки та клатчі. Золоті правила дрес-коду у світському та діловому суспільстві. Секрети власного магнетизму у спілкуванні. Секретні прийоми управління враженням. Як бути помітним і звернути на себе увагу у суспільстві. Використання компліментів у діловому та світському спілкуванні – хороший тон чи маніпуляція? Чим відрізняються Привітання і Рукостискання у світських та ділових стосунках? Як змінилися правила світського і ділового спілкування у наші дні? Вся правда про етикетні норми поведінки у сучасному суспільстві.

Цей майстер-клас для всіх, хто вже усвідомив, що:

Що ви отримаєте?

Вартість зустрічі 600 гривень. Пригощання входять у ціну квитка.

Деталі та запис за номером телефону 0996025457, координатор зустрічі Юлія. 

0 #