Лекція Ігоря Тодорова “Геополітика Закарпаття”

– Розпочався рік, і ми раді повідомити вам про початок циклу обіцяних і анонсованих ще у 2016-му освітніх подій. Із 21 січня ви матимете нагоду взяти участь у цікавих, динамічних лекціях-розмовах із непересічними і яскравими особистостями – спершу місцевими, а потім і запрошеними з інших міст. Ці лекції розраховані на широку аудиторію і згруповані у тематичні блоки, зокрема сучасне й класичне мистецтво, неформальна освіта, урбаністика, підприємництво. Почнемо ж ми з циклу розмов про те, що варто знати про місцевість, де ми запускаємо цей лекторій. І можете бути певні: з нашими спікерами можна спілкуватися годинами і просити ще, – кажуть організатори.

Першою подією буде зустріч із професором факультету міжнародної політики, менеджменту та бізнесу, директором Центру міжнародної безпеки та євроатлантичної інтеграції, керівником Інформаційного Центру ЄС в УжНУ, доктором наук Ігорем Тодоровим на тему "Геополітика Закарпаття: можливості й виклики".

Ігор Тодоров від народження до 2014 року мешкав у Донецьку. З початком російської окупації тимчасово переїхав до Криму, а звідти – до Ужгорода. Ще у 2012 професора міжнародних студій запрошували до західноукраїнських університетів як експерта з питань Сходу України, а вже у 2016-му запросили до Маріуполя як експерта з українського Заходу. Ігор Тодоров – фахівець, здатний поглянути на Закарпаття водночас зсередини і збоку, і на зустрічі з ним ми обговоримо особливості, ризики і перспективи регіону, що протягом століть перебував і досі перебуває на перетині геополітичних інтересів різних держав.

На лекції будуть розкриті такі питання:


Придбати квитки на лекцію можна за посиланням


Довідково:

Освітня платформа Nomen – організація, що проводить лекції, публічні розмови, прогулянки, освітні подорожі та культурно-туристичні корпоративні програми. Спікерами Nomen є українські митці, мистецтвознавці, критики, дослідники, підприємці, менеджери культурних та освітніх проектів.

0 #