Науково-просвітницький форум “Стежками Карпатської України”

– В Хусті відбудеться науково-просвітницький форум "Стежками Карпатської України", ціллю якого є об’єднати якомога більше людей, зацікавлених історією краю кінця першої половини ХХ ст та зібрати всі матеріали по Карпатській Україні і об’єднати їх в один науково-популярний часопис історії Закарпатської області 1938-39-го року для дітей та дорослих. Метою форуму є укласти посібник, що буде якнайкраще описувати події тих часів у доступному для всіх вікових та соціальних верств населення форматі, задля поширення відомостей про волевиявлення закарпатців та заохочення людей до вивчення історії краю.

Форум відбудеться у форматі презентації-дискусії, під час якого кожен учасник матиме нагоду презентувати власні напрацювання та дослідження з теми і взяти участь у формуванні новітнього часопису з історії закарпатського краю.

До участі у форумі запрошуються краєзнавці, історики, дослідники та шанувальники історії, що мають унікальні матеріали з історії, пов’язаних з формуванням державності в Закарпатті, – кажуть організатори.

Організатором заходу є Всеукраїнська Молодіжна Громадська Організація "Фундація Регіональних Ініціатив" за підтримки Управління культури, молоді та спорту Хустської міської ради та інших організацій-партнерів.

Для участі у форумі необхідно зареєструватися за посиланням.

0 #