Презентація книги польської письменниці Дороти Тераковської “Мишка”

Презентація книги "Мишка" польської письменниці Дороти Тераковської в перекладі українською Дзвінки Матіяш відбудеться у читальній залі бібліотеки.

— Життя родини Адама і Єви детально розплановане. Спершу кар’єра: посада в раді директорів престижної фірми, солідний рахунок у банку, власний будинок. А вже тоді можна подумати й про дитину, яка буде забезпечена геть усім, що тільки є найкращого. Ось лише в них народжується "маленький монгол", чи то пак "мумі-тролик". Одне слово, народжується Мишка — дитина з найважчою формою синдрому Дауна. Вона має неймовірну потребу в любові — і неймовірну здатність пробуджувати любов… Саме цій найглибшій, найлюдянішій любові й присвячена дуже непроста, вкрай болісна, але неймовірно життєствердна книжка польської письменниці Дороти Тераковської в перекладі українською Дзвінки Матіяш,— кажуть організатори презентації.

Проект здійснено за підтримки Польського Інституту в Києві. Організатори: Ужгородське міське товариство захисту дітей з особливими потребами "Надія", ГО "Справа Кольпінга в Україні". За підтримки Закарпатської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Ф. Потушняка.

0 #