Велозмагання “Вершина Замку 2015”

Велозмагання "Вершина замку 2015" є аматорським змаганням, метою якого є пропаганда здорового способу життя, розвиток велосипедного спорту в Україні. Організатором змагань виступає ГО "ВелоОб’єднання"/ Фінансування здійснюється за рахунок стартових внесків від учасників та спонсорської допомоги.

Спонсори змагань: VeloShop, благодійний фонд "Ваше Майбутнє", TREC NUTRITION, Хустська міська рада

До участі запрошуються: 

Залік особистий в кожній з категорій. Якщо в якусь з категорій зареєструється менше 5 учасників, то ця категорія буде
об’єднана з іншою на тій самій трасі.

Розклад змагань:

15 жовтня 

16 жовтня

17 жовтня

18 жовтня

До участі у змаганнях допускаються особи віком від 18 років зі справним велосипедом та велосипедним шоломом. Організатори залишають за собою право не допустити до участі у змаганнях учасників на велосипедах, технічний стан яких, на думку організаторів, не відповідає нормам безпеки.

Попередня реєстрація проводиться на сайті www.bikeportal.org.ua. Безпосередня реєстрація здійснюється перед виїздом на старт біля турбази "Нарцис". Для отримання стартового пакету учасник має надати при безпосередній реєстрації наступні документи посвідчення особи (тільки пред’явити при реєстрації), розписку про відповідальність.

Стартові внески приймаються при реєстрації/отриманні стартового пакету (на місці). Вартість стартового внеску складає: пролог — 60 грн, 1 день — 120 грн, 4 дні — 350 грн. Для ветеранів АТО, а також майстри-ветерани 60 років і більше реєстрація безкоштовна.

Проживання та харчування здійснюється за рахунок учасників. Учасники мають змогу поселитись в готелях міста.

Пролог для учасників на шосейних велосипедах проводиться на дорозі Липецькі Ворота-Селище. Старт роздільний за 1,2 км від перехрестя. Дистанція 2 км, набір висоти 125 м. Покриття-асфальт.

Пролог для учасників на кантрійни велосипедах проводится на Замковій горі. Старт роздільний на майданчику перед заїздом на Замкову гору з сторони центра міста 1,2 км з набором висоти 145 м.

0 #