Життя

Кондитерський дім “Bondarenko”: нова кав’ярня в Ужгороді

22 Жовтня 2014 12 176

Відтепер випити доброї кави чи чаю, а також скуштувати вишуканих солодощів в самому центрі міста стало легше. Ще одна кав’ярня розпочала активну роботу минулого тижня.

Заклад на Жупанатській, 1 – вже сьомий за ліком у Кондитерського дому. Над новою кав’ярнею власники та дизайнери працювали близько місяця. Кажуть, що результатом задоволені, адже це абсолютно нова концепція.

– Ми змінили наші традиційні темні тони на масляно-бежеві. Я насправді завжди хотів, аби заклади були світлими, але перші вже зробив у шоколадно-коричневих кольрах, то вирішив не переробляти. А от цього разу ми почали усе, як з чистого аркушу. І хоча терміни у нас були більш ніж короткі, результатом я задоволений. Дуже подобаються дзеркала, вони нагадують кондитерські Австрії та Франції, – каже Ігор Бондаренко.

Дизайн розробляв Ігор Бондаренко спільно з ужгородським дизайнером Маріаном Стегурою. Кажуть, що порозуміння знайшли з першої ж хвилини спілкування.

– Працювати з легкими людьми, завжди дуже просто. Зазвичай, у такому разі і результат подобається. Термін взагалі нічого не означає. Інтер’єр – це настрій. Потрібного його відчувати. Після цього досвіду є натхнення працювати далі. Хоча, я безумовно відчуваю серйозну відповідальність, бо ми зламали ту лінію, яку пан Бондаренко задумував колись для своїх закладів. Утім, я щасливий, що відвідувачам подобається новий дизайн, – розповідає Маріан Стегура.

Малюнки на стінах також робота двох ужгородських художниць. Працювали дуже швидко. Вже за тиджень невпинної роботи художнє оформлення закладу було готове.

– Той дизайн, який ви бачите у нашому новому закладі, безумовно, повпливає й на інші. Не тільки на ті, що ми ще плануємо відкрити, а й на ті, що вже успішно працюють кілька років. У нас дуже багато планів. Про усе поки навіть говорити не будемо, але ми точно готуємося до запуску нашого фірмового торта.  До речі, зовсім нещодавно наші кондитери на конкурсі у Парижі посіли 8 місце з 16, а наш тортик за балами зайняв 3-є місце, – поділився з нами Ігор Бондаренко.

За кондитерським наповненням нова кав’ярня не відрізнятиметься від попередніх. А вже скоро у всіх закладах обіцяють нові десерти. Зараз же тут можна скуштувати велику кількість тістекок, шоколад та цукерки ручної роботи, а також льодяники.

Що ж до цінової політики, то у Кондитерському домі кажуть, що їхнє головне завдання дарувати людям задоволення від справжніх та якісних солодощів за помірною ціною.

Varosh
Фото: Роман Жук

0 #