Життя

Суцільна магія: зимова фотостудія Zoom

26 Грудня 2017 3 015

Перед новим роком до фотостудії Zoom – вже сімейна традиція, адже четвертий рік поспіль команда прагне дарувати незабутні емоції у якісному, продуманому та сучасному декорі.

– Якщо ви давно мріяли потрапити у різдвяно-новорічну казку, то ми з радістю чекаємо вас у нашій оновленій ZoomStudio! Отож, wellcome: надзвичайно затишні зали, прикрашені вишуканим та ніжним новорічним декором для кожного, хто цінує незвичайність в подачі класичного свята. Душевний, з ароматом домашнього печива та присмаком солодкої кориці. Наші зали Family та Loft варто відвідати всім – сім’ям, дітям, друзям, закоханим, бабусям та дідусям, подругам, адже результат такого подарунку буде приносити задоволення ще довгі роки, – кажуть у ZoomStudio.


Чому варто відвідати ZoomStudio?


1.

Саме в таких умовах фотограф отримує можливість максимально реалізувати свій потенціал. Повна свобода в створенні відповідного новорічного інтер’єру, антуражу, будь-яких стильових рішень – запорука оригінальності та унікальності майбутніх фото.

2.

Новорічна фотосесія в студії дозволить забезпечити найвищу якість фотографій – використання професійного обладнання дозволить вичавити максимум з кожного кадру. Немає необхідності підлаштовуватися під будь-які зовнішні чинники, з’являється можливість по-справжньому «малювати світлом» – з вкрай ефектним підсумковим результатом.

3.

Яка б погода не лютувала за вікном, тут завжди тепло та комфортно.


Зали доступні для оренди, а також є можливість обирати улюбленого фотографа, з яким вам комфортно створювати казкові фото.

Більше інформації на сторінці у Facebook та Instagram.

Запис на фотосесії за телефоном 095 1888 511.

На правах реклами

0 #