Мода - Архів

Брати Кочути: як прикраси від ужгородців з’явилися у центрі Відня

3 Лютого 2018 3 498

Кілька місяців тому прикраси від ужгородських майстрів з’явилися у Відні, а зараз хлопці працюють над запуском власного офісу та майстерні.

– Розкажіть про те, як взагалі виникла ідея з відкриттям магазину у Відні? Хто був ініціатором?

– Ідея відкриття магазину виникла у Еки Майнфарт. Вона обрала наші прикраси для того, щоб представити у своєму майбутньому магазині. Всі питання щодо організації приміщення були за нею. Від нас було – виготовлення ювелірних прикрас, підставки і декорації у самих вітринах. Цікаві речі, дошки та каміння були взяті із колекції нашого тата – Андрія Кочута. Дизайн вітрин, до речі, розробив Олександр Безик.

Ека довго обирала між різними європейськими брендами, які б представила у магазині і радує те, що зупинилася на нашому. Взагалі вона українка – її мама українка, тато грузин. Останні 10 років живе в Австрії. Позитивна, життєрадісна, сильна жінка. Ерудована. Ми раді такому партнерству, раді, що можемо разом представляти красу для людей. Магазинчик знаходиться у центрі Відня, практично на головній площі Штефанплатц.

– Які саме ваші вироби там представлені?

– В першу чергу, широко представлені три колекції: “Гілочка”, “Джерело Життя”, “Ельфійська Квітка”. Також є чоловічі прикраси. Декілька моделей обручок: “В радості і печалі”, “Сила Життя”, “Гармонія Природи”. Прикраси виготовлені зі срібла, жовтого та білого золота. Використані камені: аметист, хризоліт, чорна шпінель, топаз, гранат, смарагд, сапфір, діамант. Один ексклюзивний кулон із 20-ти каратним аквамарином в жовтому золоті 750 проби з діамантами.

– Як працюватимете з магазином: вони замовлятимуть конкретні моделі чи ви будете створювати колекції спеціально для них?

– На даний момент в магазині достатній вибір прикрас по кількості і по розмірах. Якщо клієнти будуть робити передзамовлення на нові моделі, яких немає, то їх привеземо вже наступною поставкою.

– Розкажіть про сам процес відкриття, як все пройшло?

– На відкритті були музиканти. Грали і співали кавери на відомі композиції. Кейтерінг був від сусіднього ресторану. На відкритті були українці, які проживають в Австрії і самі австрійці. Була дуже дружелюбна атмосфера. Також був радник посла України в Австрії Артем Рибченко.

– Наскільки такий крок важливий для вас?

– Це для нас дуже хороше випробування! Наші вироби пройшли перевірку якості на європейському рівні, в чому ми й не сумнівались. Також експерти вважають, що це дійсно новий і цікавий дизайн. Приємно отримувати схвальну оцінку і хороші прогнози від іноземців.

– Чи відчуваєте більшу відповідальність після відкриття магазину?

– Ми завжди максимально відповідально ставимося до нашої справи – в дизайні, у виготовленні, в сервісі. Реагуємо на всі пропозиції і завжди знаходимо можливість покращити роботу компанії.

– Чи варто чекати від вас відкриття магазину в Ужгороді, в Україні?

– Ми цього однозначно хочемо. Відкрити в Ужгороді магазин було б дуже символічно для нас. Також цікаво спробувати і в Києві. Але це тільки плани – без конкретних термінів.


Читайте також:

Varosh

0 #