Мода - Архів

Мода заради життя: на Закарпатті відбувся ІІІ-й благодійний показ мод

5 Січня 2018 2 103

97 708 гривень зібрано за один вечір на лікування 4-річного Сашка Симчика. Дитина потребує операції на вуха. Задля того, аби хлопчик чув і радів життю закарпатська дизайнерка Роксолана Новак спільно з керівником івент-агенції “Майстерня свят” Наталією Янцо організували ІІІ-й благодійний показ мод та аукціон. Сюрпризом вечора стало дефіле відомих жінок Закарпаття, які з’явилися на публіці в незвичному для себе амплуа моделей задля допомоги Сашку.

– Миколай, Новий рік, Різдво – свята, які з дитинства асоціюються із дивом. І дива повинні траплятися. Кожна дитина має право на казку. Несправедливо, що у світі є малюки, позбавлені найціннішого – здоров’я. Тому ми, дорослі, мусимо робити все, що в наших силах, аби зробити світ бодай трішечки добрішим, – так прокоментувала ідею свого благодійного показу “Мода заради життя” Роксолана Новак.

Це вже третій благочинний вечір Роксолани Новак та Наталії Янцо. Цього разу жінки і мами взялися назбирати кошти на операцію 4-річному Сашку Симчику, який проживає у селі Загаття Іршавського району. Кілька років тому у дитини виявили двобічну сенсоневральну глухоту. Хлопчика погодилися прооперувати в Києві, однак операція коштує 30 тис. дол. Половину суми батьки зібрали. Далі довелося звертатися до небайдужих людей.

17 грудня 2017 року о 17 годині і 17 хвилин у готелі “Камелот” під Невицьким замком розпочалося вишукане дійство, метою якого було зробити все, щоб Сашко Симчик знову чув. Заради цього більше 80 людей трудилися абсолютно безкоштовно і створили захід направду високого європейського рівня.

Показ складався із трьох виходів.

На початку гості насолодилися колекцією весільних суконь “ZODIAK”. 12 дівчат-моделей в образах зодіакальних знаків, демонстрували вишукані білосніжні сукні, взаємодіючи у постановці на подіумі з Михайлом Карпенком. Відомий закарпатський шоу-мен і ведучий на показі виступив у ролі співака та виконав власний хіт “Дим”.

Другий вихід під назвою “SPECIAL FOR YOU” продемонстрував колекцію витончених вечірніх суконь із шовку, мережива, гаптованих вручну, оздоблених вишивкою, склярусом, бісером та камінцями Svarovski.

У третьому виході дівчата-моделі продемонстрували нову хутрову колекцію салону “Норка” сезону 2017-2018 рр. Вироби для впевнених яскравих самодостатніх жінок ексклюзивні, ідеально сконструйовані, оздоблені квітковими орнаментами, кольоровими інкрустаціями, лінійними формами.

А от четвертий вихід став сюрпризом для усіх присутніх. Відомі жінки краю різних професій і сфер діяльності з’явилися на подіумі в незвичній іпостасі. Шановані леді пройшлися по подіуму в якості моделей у пальтах елітного хутра задля єдиної мети – допомогти 4-річному Сашку Симчику стати здоровим і щасливим.

У виході-сюрпризі взяли участь: Влада Андріїва, Міла Мегела, Ростислава Джумурат, Роксолана Новак, Наталія Янцо, Олена Камінська, Інга Волошина-Андрашко, Галина Ярцева, Олександра Кельбас, Людмила Комарницька, Меліта Рішко, Лариса Липкань, Ірина Годинець, Катерина Кордонець, Наталія Панова, Зоряна Зінов’єва, Анастасія Костич, Анжеліка Пащенко-Висіч, Анастасія Мальована, Катерина Моргентал.

Пропонуємо вам переглянути фоторепортаж благодійного вечора і просто згадаємо тих, завдяки кому це свято краси і добра вдалося реалізувати.

Організатори: Роксолана Новак (бренд “Roxolana Novak”, салон “Норка”, дизайн-студія “МВ”), Наталія Янцо (івент-агенція “Майстерня свят”).

Партнери: готельно-ресторанний комплекс “Камелот”, “Rent Décor”, “L-line”, “Solist-Engineering”, ТМ “Чизай”, “Studio-23”, організація свят “Наша Файта”.

Лоти для аукціону: мутонова ковдра з інкрустацією від хутрового салону “Норка” та дизайн-студії “МВ”, вечірня сукня колекції “Art-deco” та пальто колекції “Neo Barocco” від Роксолани Новак, картина від Едуарда Приходька, кавовий тур від Федора Шандора, каблучка “Здивування” від ювелірного бренду “Kochut”, парфуми від “KAYA Parfums”, святкування Дня святого Валентина від туристичної агенції “Магеллан”, організація події від “Майстерні свят”, прикраса від бренду “Liana Jewelry”, міні-скульптурка від Михайла Колодка, один день з кондитером та шоколатьє Валентином Штефаньо, жіноча білизна від бренду “ANVI”, дизайн інтер’єру кухні від студії “THE ONE architectural lab”, вино “Троянда Карпат” від виноробного комплексу “Чизай”, реклама на радіостанції “Люкс ФМ”, дитяча ігрова зона ручної роботи від Катерини Морген та Петри Пайдич, подарунок від зоомагазину “Master Zoo”.

Ведучі: Тудор Кілару, Дмитро Осіпов, Лариса Липкань.

Артисти: Михайло Карпенко, Діана Фернега, Сегій Роман, Лілія Кохан, Давід Блонар, струнне тріо “Емілія”.

Технічне забезпечення: “Майстерня свят”, “Наша Файта”.

Фото, відео: “Family Tree Wedding”, Сергій Гусаков, Наталія Боднар, Андрій Девіс.

Хореографія: Іштван Федьо, найгарніші дівчата Закарпаття.

Організатори висловлюють подяку усім гостям, які взяли участь в аукціоні та боролися за лоти.

19 грудня усю зібрану суму – 97 708 грн. було передано бабусі Сашка Симчика Тетяні Андріївні. Оскільки грошей все одно бракує до повної вартості операції батьки хлопчика та організатори показу “Мода заради життя” просять усіх небайдужих приєднатися до благочинності.


Номер картки Приватбанку мами Сашка: 5168757328025921 – Тетяна Симчик.

Тел.: 0967345760

0 #