Мода - Архів

В оновленому салоні Роксолани Новак – нова колекція хутра

11 Грудня 2017 2 120

Дизайнерка Роксолана Новак урочисто відкрила свій брендовий салон та магазин “Норка”. Кілька місяців бутік знаходився на ремонті і тепер знову гостинно відчинив двері відвідувачам. Тож у свій 10-й рік роботи команда бренду “Roksolana Novak” увійшла оновлено і натхненно.

Магазин помітно змінився. Дизайн інтер’єру вишуканий і лаконічний, з великими прозорими вітринами, зручними стелажами для весільних, вечірніх суконь, хутряних пальт.

Завітавши до салону, ви наче потрапляєте в якесь невеличке старовинне містечко Центральної Європи. Саме там хвилину тому ти можеш проштовхуватися крізь гамірний натовп туристів, а звернувши в невеличкий провулок, опинитися в тихому затишному прохолодному місці з красивими бутіками та вишуканим авторським вбранням ручної роботи.

– Загальна ідея і концепція ужгородської фешн-локації поки що в розробці, – розповідає Роксолана Новак. – А тим часом я ласкаво запрошую всіх до свого оновленого салону. Тепер тут стало світліше, просторіше, тож клієнтам буде зручно, не кваплячись розглянути готові вироби, здійснити примірки, обговорити ідею пошиву чогось індивідуального за чашечкою кави та у приємній обстановці.

Перші відвідувачі мали змогу ознайомитися з новою колекцією хутряних пальт. Це 100 одиниць абсолютно різних моделей. Хутро – мутон, чорнобурка, бобер, норка, каракуль, каракульча. Фасони – з урахуванням модних тенденцій: складний крій, лінії, велика кольорова гама, інкрустація. Але також і багато звичних класичних моделей пальт та жилетів.

Також у бутіку представлені вечірні сукні до новорічних свят. Нова весільна колекція в розробці.


Контакти:

На правах реклами

0 #