Новини

День відкритих дверей-2018 на “Jabil”: як це було

6 Листопада 2018 2 151

В Україні можна знайти гідну роботу і повністю реалізувати власний потенціал, - стверджують в компанії «Jabil Circuit Ukraine Limited» і запропонували переконатися в цьому молоді, що саме визначається із працевлаштуванням. Близько сотні студентів-старшокурсників інженерно-технічних спеціальностей із цілої України приїхали на Закарпаття ознайомитися з робочим процесом одного з найбільших у Європі підприємств з виробництва продукції споживчої електроніки. Цього року День відкритих дверей на «Jabil» відбувся вчетверте, традиційно не залишивши гостей байдужими до рівня високотехнологічного виробництва.

Одна зі стратегічних задач підприємства – подвоєння виробничих потужностей. Вже протягом наступних двох років ми плануємо збільшити штат та технологічний сектор. Корпорація готова інвестувати в Україну, бо тут є велике майбутнє. Тож нам потрібні люди і ми запрошуємо студентів на роботу в хорошій технологічно розвиненій компанії. Готові навчати, допомагати і робити все для того, щоб наша співпраця була взаємовигідною, – зазначив на ознайомчій зустрічі генеральний директор ТОВ «Jabil Circuit Ukraine Limited» Сергій Карцев.

Працювати на «Jabil» направду цікаво. Тут впроваджуються найновіші світові рішення, задіяні високі технології, розробляються цікаві експерименти в галузі комунікацій. Працівники отримують реальні бізнес-задачі та кейси, пов’язані з реальним прибутком. Усі теоретичні знання на місці можна імплементувати в практичне виробництво з першого ж дня роботи. У цьому переконалися студенти-учасники попередніх ознайомчих візитів на «Jabil».

– Я пройшов програму стажування і зараз працюю механіком-налагоджувальником. Займаюся програмою з автоматизації виробництва. Минулорічна екскурсія мені так сподобалося, я не знайшов жодного мінусу і ще студентом Черкаського державного технологічного університету вирішив поїхати на роботу сюди. З червня місяця працюю, – розповів Назарій Романченко, студент ЧДТУ.

До речі, ще вдома Назар створив автономну мобільну систему метеорологічного спостереження, яка може стати в нагоді фермерам. Наразі винахідник з головою занурився в автоматизацію та інженерінг.

І цього разу на День відкритих дверей до Ужгорода приїхали найталановитіші студенти технічних спеціальностей з багатьох вишів України. Усі вони пройшли відбір за допомогою тестування. Таким чином «Jabil» знайомить потенційних працівників з місцем, де можна реалізувати талант і зробити власний внесок у сучасне виробництво електроніки.

– Для багатьох відвідувачів наше підприємство стає справжнім відкриттям, тому що в Україні мало заводів, які можуть пишатися такими технологіями. Ми хочемо надихнути молодь продовжувати розвиватися в інженерній справі, вибирати технічні спеціальності для свого кар’єрного розвитку і хочемо переконати, що майбутнє в Україні є, – підкреслила спеціаліст з комунікацій Марина Капац.

Окрім теоретичної інформації, студенти побували безпосередньо на виробництві, побачили процес роботи та взяли участь у інтерактивних воркшопах. Інженери компанії поділилися своїми знаннями та експертизами, відповіли на запитання.

Олександр Дядюшин, Вінницький технологічний університет:

Мені сподобалося ставлення до студентів, до роботи. Тут все на вищому рівні. Тут відбуваються справжні інновації. Класно, що саме в Україні виробляють такі серйозні речі на європейський ринок. На цьому заводі все розвивається не по годинам, а по хвилинам. Думаю, що буду розглядати дане підприємство як сферу своєї подальшої діяльності.

Катерина Охріменко, Київський політехнічний інститут:

Я вражена, тому що такого рівня виробництв в Україні не так багато. Це неймовірна територія. Ми цілий день ходимо і навіть не обійшли половини. Хоча моя спеціальність не є технічною, я мало знаюся на технічних деталях, але мені цікаво, тому що планую пов’язати життя з маркетологією і повинна розбиратися в тому, як налагоджені процеси. Було цікаво дізнатися про контроль якості. Дуже задоволена. Це найкраще, що трапилося зі мною цієї осені.

Також студенти побували в їдальні заводу, ознайомилися з умовами проживання працівників, медичного обслуговування та страхування, додаткових пільг. У кінці зустрічі всі отримали подарунки з рук генерального директору компанії – стильні зручні наплічники. Наступного дня на гостей чекала екскурсійна програма.


Читайте також:


Матеріал створено за підтримки Jabil

         

0 #