Core Flow Yoga в Ужгороді

– Інтегруйте все тіло, зміцнюючи м’язи глибокого Ядра (Core); забезпечуючи безпечний і ефективний рух навіть при великих навантаженнях, що важливо для запобігання травм. Core Flow Yoga один з найбільш популярних напрямків в йозі/фітнес індустрії. Це синтез кількох напрямків – динамічної йоги, функціонального руху, фітнесу, який дозволив прибрати деякі недоліки з кожного з них, зробив процес трансформації тіла більш помітним і швидким, – кажуть організатори події.

#Core (ядро) – це центр м’язової активності всього тіла. І його добре розвинені і узгоджено працюючі складові – гарантія загальної сили, витривалості, рухливості і спритності. Ну і, звісно, міцного здоров’я.

М’язи кора – це найважливіші м’язи середини тіла: косі м’язи, прямий м’яз живота, сідничні м’язи, розгиначі спини, біцепси стегон, безліч інших м’язів, прилеглих до тазових кісток і стегон.


Ведучий семінару: Богдан Кожухарик – засновник Yogalife Fest, YLF studio в Чернівцях, викладач з 12-річним досвідом практики.


В програмі семінару:

2 мастер-класи для всіх рівнів підготовки – від починаючих до практикуючих инструкторів. Для всіх охочих, для тих, хто тренується і хоче, щоб тренування вийшли на якісно новий рівень.

Розклад семінару:

Вартість семінару:

Для оплати участі в семінарі зв’яжіться з організатором.

Номер телефону +38 095 398 75 00. 

На правах реклами

0 #