Культура

Fire Life Fest 2018: фестиваль вогню, на який варто потрапити

14 Квітня 2018 2 795

30 квітня та 1 травня в Ужгороді відбудеться вже третій фестиваль вогняного мистецтва та шоу-програм " Fire Life Fest ". Ми наполегливо рекомендуємо вам не пропустити його та ділимося усіма подробицями, які нам розповіли організатори події.


Мартин Ірина:

Щороку ми намагаємося вразити глядача ще більше, зробити програму ще крутішою та цікавішою. Fire Life Fest – це не тільки вогонь, а й шоу-програми найрізноманітніших жанрів. З новинок Fire Life Fest 2018 – це дзеркальне шоу, де усі костюми артистів зроблені з тисячі маленьких дзеркалець (наприклад, на один костюм йде приблизно 5000 дзеркал); унікальне піксельне шоу, коли артисти виступають у світлодіодних костюмах; фаєр-шоу у поєднанні з вогняною повітряною акробатикою та ще безліч цікавинок.

Дитяча зона цього року буде своєрідним дитячим табором, де дітей навчатимуть як поводитися з вогнем, розкажуть легенди вогню, а також проведуть серію пізнавальних майстер-класів.

Лозунг третього фестивалю «Ще більше вогню, ще більше вражень» – і не дарма. Тепер вогонь буде не тільки на сцені, а й на кухні фестивалю. На території фестивалю буде діяти такий собі Fire Food Zone – концепцією якого є «їжа з вогником». Тобто кожна торгова точка буде пропонувати палаючі страви та напої. Фестивальну кухню представлять:

І хочемо побити минулорічний рекорд – організувати одночасний виступ 100 артистів з вогнем.


Кочут Юрій:

Нам дуже приємно, що на фестиваль чекають не тільки ужгородці, але й відвідувачі з інших міст України. Завдяки туроператорам туристи дізнаються про вогняну сторону Ужгорода.

Потрапивши на фестиваль глядачі можуть побачити не тільки вражаючу шоу-програму, але і спостерігати за своєрідним світом фаєрської комуни, яка постійно змінюється і розвивається.


Дмитрощук Катерина:

Фестиваль в Ужгороді став найбільшим вогняним фестивалем в Україні. Ужгород стає «фаєрською столицею», а власне «Fire Life Fest» – це палаюче серце України. Ми зібрали нереальну кількість артистів і готові вражати та захоплювати. Чекаємо на вас!


30 квітня – 1 травня, Амфітеатр, вул. Орлина 13 

Деталі за телефоном 066-396-44-13


Varosh

0 #