Життя

“CAVA” coffee & bakery: затишна кав’ярня з доброю випічкою та кавою

9 Січня 2016 10 044

Минулого місяця у Мукачеві відкрився новий заклад. Абсолютно самобутній, не схожий на жоден інший у місті. Перш за все, через свій оригінальний дизайн.

У невеличкій затишній кав’ярні в одному з провулків центральної частини міста, подають неймовірно смачну та свіжу випічку, якісну каву, продають хороший хендмейд від місцевих майстрів, а також прохолодними вечорами показують кіно.

Власниця закладу Анна Шелест розповіла нам більше про "ÇAVA" coffee & bakery, її концепцію, родзинки та найближчі плани.

– Ми відкрилися лише минулого місяця, але вже встигли сподобатися містянам. Принаймні про це свідчить завжди майже перевовнена зала, постійні клієнти та схвальні відгуки наших відвідувачів. До нас приходять за якісною та свіжою випічкою, для якої ми використовуємо лише якісні продукти, а також за смачними напоями – від чаїв та соків, до лимонадів та кави, – каже Анна.

Меню закладу – це солодка та солона випічка, яка щоразу змінюється, фірмові лимонади, великий вибір кавових напоїв, коктейлів та якісних чаїв. Заклад позиціонує себе також як міні-пекарня, тож тут можна замовити і різноманітну випічку та торти додому.

– Над назвою кафе я дуже довго думала, були різні варіанти, але вони сповна не передавали ідеї і атмосфери закладу, який тоді був ще тільки в моїй голові. Якось в компанії подруг ми заговорили про Францію, круасани, красу французької мови, і виявилося, що деякі мої друзі трохи знають цю мову. Я дізналася, що "Як справи?" в перекладі на французьку, звучить, як "Ça va?". Мені дуже сподобався цей вираз і я вирішила, що це і стане назвою для мого нового кафе. Коли справа дійшла до розробки логотипу, то був вибір між "ÇAVA" і "SAVA", і я навмисне залишила перший варіант, який можна прочитати ще і як "кава", – розповідає власниця закладу.

"ÇАVA" – це місце, де можна не тільки відпочити в тісному дружньому або сімейному колі, смачно поїсти або випити хорошої кави, але і локація, в якій відбуваються кінопокази, тематичні вечори та майстер-класи.

– Я вже кілька років працюю в сфері обслуговування. Проекту арт-кафе "Бабовка" було три роки, але в якийсь момент мені стало трохи тісно, хотілося розвиватися, ставати краще. Ідея нового кафе прийшла давно, і приміщення я вже приглядала з початку минулого року. Саме це зачепило мене тим, що знаходиться у дворику в центрі міста, це місце, у якому можна сховатися від сторонніх очей. Тому, ласкаво просимо до нас шанувальників затишку, спокою та якості, – з посмішкою каже Анна.


Контакти:

Varosh

0 #