Життя

Guru IT School – курси програмування з перспективою роботи в ІТ

16 Лютого 2017 7 273

Галузь ІТ сьогодні є однією з найперспективніших. Продукти українських ІТ-компаній визнають, купують і використовують у всьому світі. За результатами дослідження ринку праці в галузі (дані опубліковані на порталі DOU), на даний момент в Україні працює 100 тисяч програмістів, а тих, хто бажає стати "айтішніком" з кожним роком стає все більше.

Для того, щоб успішно розпочати свою кар’єру в ІТ, можна пройти спеціалізовані курси. Вивчити програмування майже "з нуля", здобути професію, необхідні скіли та практичні навики, а згодом – і перспективну роботу, можна завдяки курсам програмування у школі Guru IT School.


Курси програмування для кожного


Школа функціонує на базі ужгородської компанії ThinkMobiles, яка займається розробкою мобільних додатків та ігор на iOS, Android, Unity та інших платформах і співпрацює з ринками Європи, Америки, Африки та країн Сходу. Компанія започаткувала курси задля розширення свого штату спеціалістів, тому зацікавлена у максимально якісній підготовці справжніх фахівців.

Випускниками Guru IT School стали вже кілька сотень студентів, значна частина з них працевлаштувались в ThinkMobiles.


Як після навчання отримати роботу в ThinkMobiles?


В Guru IT School діє рейтингова система, яка мотивує студентів, оскільки найсумліннішим по закінченню навчання надходить пропозиція щодо стажування, а потім і працевлаштування.

"Для того, аби стати програмістом, не треба мати супер-здібності. Все, що необхідно, це бажання і наполегливість у навчанні", — переконують у школі.

Guru IT School пропонує на вибір такі курси: Базовий +, UX/UI Дизайн, Android, іOS та JavaScript.

16 лютого починаються заняття на курсі QA. Студенти, що оберуть цей напрям, мають можливість здобути знання у сфері тестування програмного забезпечення та мобільних додатків. Це один із найпопулярніших курсів школи, адже для багатьох студентів це — найпростіший спосіб почати свою кар’єру в ІТ.

Наразі також проводиться набір на курс Unity3D. Він включає вивчення необхідної бази для старту в GameDev, освоєння необхідних інструментів для створення власної гри, практичний досвід роботи над додатками в середовищі Unity.

Окрім зазначеного, Guru IT School відкриває курси РНР та WordPress+CSS (розробка сайту "з нуля", вивчення основ верстки).

Нещодавно стартував курс з робототехніки для учнів старших класів. Діти знайомляться з принципами робототехніки, здобувають навички розробки нових моделей та конструювання за інструкцією. Цей курс відкриває можливість виявити у підлітка схильність до програмування та визначити подальший вектор його навчання після школи.


Викладачі


Викладачі курсів – це співробітники компанії ThinkMobiles, які самостійно розробили навчальні програми, адаптовані під потреби сучасного ринку ІТ з урахуванням власного досвіду роботи у сфері програмування.

На відміну від академічної освіти, під час курсів студенти отримують лише ті знання, які потрібні у практичній діяльності. Також вони мають унікальну можливість спробувати себе у справжніх проектах компанії.

Тож, якщо ви вирішили, що хочете працювати в ІТ-сфері, але не знаєте, з чого почати, приходьте в Guru IT School. Тут допоможуть визначитися зі спеціальністю, вибрати необхідний курс і, цілком можливо, саме тут ви отримаєте свою першу роботу в ІТ.


Ознайомитися більш детально з інформацією щодо курсів та зареєструватися на навчання можна:


Varosh

Фото: Андрій Кирилюк

На правах реклами

0 #