Життя

Mascara: новий beauty-простір в Ужгороді

2 Липня 2018 2 164

Нещодавно в Ужгороді відкрився новий beauty-простір Mascara Beauty Room. Серед послуг – макіяж, зачіски, корекція та догляд за бровами. Розповідаємо про нову локацію більше.

– Мені хотілося створити таку собі дівочу кімнату – аби вона була невеличкою, зручною, затишною. Аби кожна дівчина змогла зібратися на важливу подію в одному місці – зробити макіяж, зачіску, манікюр, – каже засновниця Mascara Beauty Room Тетяна Повк.

Уся косметика, з якою працюють у студії, від відомих брендів, у кожному засобі майстри впевнені та з легкістю пропонують відвідувачам.

В Mascara Beauty Room можна зробити макіяж будь-якої складності. Великою популярністю користуються: денний, вечірній, весільний макіяжі. Серед послуг салону також є фарбування та корекція брів.

У студії також є можливість придбати декоративну професійну косметику відомих брендів та серед новинок корейська косметика, яка зараз набуває популярності у всьому світі. При виборі косметики перш за все звертають увагу на її безпечність та вплив на шкіру.

– Зараз у нас дуже хороша лінійка для фарбування брів – Henna Spa. Фарбування хною дає можливість зробити брови виразнішими, приховати прогалини в перещипаних або рідких бровах, а спа-догляд дозволяє домогтися максимального результату фарбування, подовжує ефект від процедури, а також зміцнює і дбайливо доглядає за волосками і шкірою, – кажуть у Mascara Beauty Room.

Над зачісками тут працює не тільки стиліст, а й колорист-технолог.

Особливу увагу в Mascara приділяють безпеці відвідувачів, тому усі інструменти ретельно обробляються та правильно зберігаються.

До слова, у студію запрошують майстра манікюру та стиліста зачісок


Контакти:

На правах реклами

Фото: Карл Смутко

0 #