Життя

Primo Pizza: оновлене меню – вражає та надихає

23 Липня 2018 9 476

Чому ми любимо поїсти? І не лише щось поживне, а ще й смачне і цікаве? Чому людська душа завжди прагне як традиційного, так і новинок? Мережа Primo Pizza натхненно працювала над оновленням свого меню. Саме тому, ми маємо можливість спробувати світові тренди піци та авторські розробки, відтепер у кожному закладі Primo Pizza.

– Ми любимо свою справу, піцу та наших гостей. Primo Pizza – це місце для перезавантаження. Всією командою ми намагаємося відновити енергію якісним, цікавим продуктом та нашою турботою. Можливості навколо нас безмежні, тож відпочиньте і рухайтесь вперед, аби ними скористатися. Наше бачення та нові плани ми почали втілювати з новим логотипом та меню. Наша команда натхненно працювала, щоб приємно здивувати вас і подарувати незабутній смак. Світові тренди індустрії піци, а також авторські новинки тепер можна спробувати і у нас, – розповідають у закладі.


Надзвичайно популярними в Сполучених Штатах є поживні піца-сніданки, які вже успішно дебютували в мережі. Оригінальність такої страви полягає в тому, що в ній немає соусу і сиру, а натомість пропонується смачне поєднання піци з яєчнею, салатом та іншими продуктами ранішнього раціону. Такою піцою можна насолоджуватись не лише вранці, а і протягом дня. Найбільше смакуватимуть до страви запашна кава або ж помаранчевий сік.


Нове меню вражає різноманіттям. Подбали тут і про вегетаріанські пропозиції та пісні страви. Ідеально засмакує піца «Веселка» та «Овочева», а також італійський веганський салат. До такого обіду пасуватиме лимонад власного виробництва, на вибір тут пропонують: класичний лимонний, дюшес, суданський і смородиновий.


У меню є розділ «Шалені новинки, які точно покращать настрій». За зовнішнім виглядом страв стає зрозуміло чому. На перший погляд, поєднано непоєднуване: піца, картопля фрі та мітболи. Але нарешті вирішена одвічна проблема – піца, чи картопля фрі? Досить незвично, але дуже смачно!


Раніше у меню були лише 2 розміри піци – 25 см і 30 см. Тепер для дуже зголоднілих відвідувачів і великих компаній пропонується піца діаметром 40 см, аби усі неодмінно залишились ситими і задоволеними.


Sangria? ¡ Como no!

Це дуже популярний в середземноморських країнах напій, який поєднує в собі вино та фрукти. Сонячне Закарпаття шанує та любить культуру виноробства, тож тут Сангрія має бути незамінним супутником до смачної страви. Тому у Primo Pizza вирішили поєднати цей смачнючий напій і піцу з морепродуктами на вершковому соусі під назвою «Острів скарбів». Смакує дуже по-відпустковому.


Якщо ви не любите гаяти час на обід, то оновлене меню пропонує чудову альтернативу – розділ «У швидкому ритмі». Звісно ж, постійно їсти «на ходу» не бажано, адже слід знаходити час і для відпочинку. Але на випадки, коли ви поспішаєте, є смачні та поживні пропозиції: цезар-рол, мітбол-рол, курка-шаурма, клаб-сендвіч «Чікен» та клаб-сендвіч «Альфредо». До слова, Альфредо – це назва мега-популярного в Америці соусу на основі пармезану. Тому шанувальникам чогось новенького радимо скуштувати. 


Для пивних гурманів є розділ «Ідеально до пива». На фото ви бачите сет закусок «Все й одразу», у Primo Pizza також пропонують і «Вега-сет» з моцарелою, гріссіні, картоплею фрі та кількома соусами. Це найсмачніші та найпопулярніші закуски, які чудово пасуватимуть до будь-якого пива. Відвідувачі мають можливість замовити страви як набором, так і окремими порціями.


Чаї у Primo Pizza власного приготування: смородиновий, малиновий і м’ятний, у супроводі свіжих фруктів та ягід. Для шанувальників класики є заварні чаї в асортименті. До гарячого ароматного напою ви можете обрати собі смачний десерт, ми нарахували тут щонайменше з десяток різних тістечок.


Не слід забувати і про фірмові молочні коктейлі, такі як: «Дісней», «Пан-банан» та «Айс-Фрапе». Радимо скуштувати усі та обрати для себе фаворита.


Наостанок додаємо кілька сторінок із меню, аби ви переконалися, що вибір великий і пропозиції надзвичайно цікаві.

Окремо варто відзначити, що пропозиції: «Для сім’ї», «Для дитини», «Для відновлення енергії», «Для веселої компанії» та «Для ситої легкості» – це не тимчасові акції, а постійна опція, що додається до основного меню. Тут усе гарно продумано і значно полегшує вибір, та ще й допомагає заощадити кошти в гаманці.


Контакти:

На правах реклами

0 #