Концерт гурту “Табула Раса” в ILKO Gallery

– За групою Табула Раса, однією з найбільш неординарних рок-груп України, вже давно закріпився ярлик "парадоксальної". В кінці 90-х вони одні з перших дозволяли собі повноцінні тури Україною зі спонсорськими контрактами і за правом вважалися однією з найбільш затребуваних груп країни. "Табула" не соромиться своєї прихильності до The Cure, Pоlice і Rolling Stones, але в 1997 році отримує премію "Жар-Птиця" в номінації "краща поп-група України" на фестивалі "Таврійські Ігри" і посідає друге місце в рок-номінації після "ВВ". Їх хіти "Улюблена машина", "Дорога", «Шейк Шей-Шей" і "Схід" співають досі, а кліп на пісню неіснуючою мовою одним з перших відео з "пост-совка" потрапив на англійське MTV, – кажуть організатори концерту.

У квітні 2014 року, після значної перерви, Табула Раса нарешті презентує новий альбом "Малюнки на поверсі". На його підтримку музиканти презентували кліпи на пісні "Індіанець Парагваю", "Малюнки на поверсі" і спільну відео-роботу з популярною української рок-групою Антитіла "Полінезійська зима", які були представлені глядачеві в 2011-2012 роках. А з травня 2014 "Табула" вирушає в тур Україною на підтримку нового альбому, який проходить переважно в клубах і в не великих концертних залах, але з аншлагами, і з шалено позитивною енергетикою.

– В останні роки група багато гастролює Україною. Живий "саунд" "Табули", неординарність і харизма Олега Лапоногова, плюс улюблені хіти, роблять атмосферу концерту незабутньою. Енергетика часто просто зашкалює. Група за правом входить в "зал слави" українського року, а також має багато шанувальників серед людей, які слухають якісну, не "пластмасову" музику. Між концертами музиканти знову приступили до активних репетицій і запису пісень для нового альбому, – розповідають в галереї.

Бронювання: gallery@ilko.ua та (067) 112 20 29.

0 #