Виставка “Мистецтво поруч” від арт-кафе “Voto”

"Галерея Ілько" спільно з "VOTO" art-cafe представила масштабний мистецький проект – виставку художників Західної України "Мистецтво поруч".

VOTO 2015 об’єднує різне: стилі, жанри, теми і техніки… А спільним є те, що в єдиній виставці зійшлися талановиті особистості, котрі протягом першого року життя ужгородської кав’ярні-галереї експонувалися у ній та ділилися своєю творчістю з його відвідувачами, наближаючи мистецтво до людей.

Виставка налічує понад сотню робіт. Свої твори представили молоді і знані художники Закарпаття та Львова: Людмила Корж-Радько, Наталія Борецька-Грабар і Ярослав Борецький, Лідія Астахова, Іванка та Олександр Войтовичі, Борис Кузьма, Едуард Приходько, Наталія Кікоть, Юрій Дикун, Надія і Іван Дідики, Руслан та Емма Тремба, Тарас Данилич, Станіслав Туріна, Володимир Павлишин, Олена Кондратюк. У рамках виставки експонуються також твори видатного закарпатського митця – Гаврила Глюка.

Паралельно з виставкою триває і новий проект Руслана Тремби ("Бути присутнім") за підтримки VOTO art-cafe. Він поєднує дві локації однією ідеєю – одночасно у Галереї Ілько та VOTO art-cafe представлені авторські інсталяції художника, який пропонує власне бачення споглядання світу як мистецтва.

Varosh

Фото: Володимир Волощук

0 #