Ідеї

Подаруй світло: світлодіодне шоу від “Dragonfly”

30 Листопада 2016 4 141

Поєднання танцю, світла, акробатичних трюків, майстерне володіння реквізитом – основа нового шоу від театру "Dragonfly". Нам актори розповіли більше про світлодіодні шоу-програми та їхню популярність в Україні.

– Розкажіть, в чому особливості цього шоу?

– Його особливість полягає у тому, що це зовсім новий напрямок розвитку театрально-циркового мистецтва та світлодіодного шоу. Окрім сюжетної лінії та акторської гри, ми застосовуємо передові технології світлодіодної індустрії, а саме – запрограмований графічний (піксельний) реквізит, що малює світлові картини у повітрі. Також, невід’ємною частиною кожної нашої програми є хореографічна складова, а у цій програмі ще задіяні складні акробатичні та гімнастичні трюки від професійних спортсменів. І мабуть, найважливіша особливість цього шоу – це любов та надхнення, з яким виготовлялись усі деталі програми, кожен приклеєний страз та кожен підпаяний проводок.

– Коли ви почали працювати над підготовкою програми?

– В жанрі маніпуляції з реквізитом, а саме вогняне та піротехнічне шоу, ми пряцюємо вже п’ятий рік. З світлодіодним реквізітом ми також експерементували в перші роки розвитку, але тільки рік тому ми почали активно розвивати напрям світлодіодного шоу. Розробка піксельної частини "Жива вода", надихнула нас на створення нових програм саме в цьому напрямку. Адже, світлодіодне шоу, на відміну від вогняного, не потребує певних погодних умов, абсолютно безпечне і майже кожен заклад зможе забезпечити нас майданчиком для виступу.

– Чи презентували вже його десь?

– З короткими номерами ми постійно виступаємо на приватних заходах (весілля, корпоративи) та фестивалях – не тільки на Закарпатті, а й по всій Україні. Рік тому ми відкрили філію у Києві, що значно спростило нам подорожування країною. А театралізовану світлову виставу Crazy Slumber ми ще вдосконалюємо і сподіваємося у 2017-му році показати в рідному Ужгороді.

– Чи робить в Україні ще хтось щось подібне?

– Ми перші та єдині на Закарпатті, хто працює в цьому напрямку, а в Україні є ще декілька колективів, які займаються світлодіодним шоу і постійно його розвивають. З цим видом програм працювати важче. Вони потребують постійних вкладень на створення та ремонт костюмів, реквізиту. В них немає "магії вогню", що може приховати недоліки артиста і дуже добре видно деталі дорогих костюмів, пластичність, гнучкість та артистизм, що вдосконалюється роками. Тому, артистів у вогняному жанрі переважна більшість, ніж у світлодіодному.

– Коли найближчий виступ на Закарпатті?

– Про усі публічні виступи ми повідомляємо на сторінках нашого сайту та в соцмережах Facebook і Вконтакте


До речі, зараз театр у пошуку нових акторів для своїх шоу-програм. Деталі можна дізнатися за номером телефону (066) 348-70-94.


Varosh

0 #