Життя

Марина Кантемірова про UFW, роботу моделі та журналістику

1 Листопада 2015 3 492

20-річна ужгородка вже встигла отримати диплом бакалавра за спеціальністю "німецька філологія", зараз навчається в КНУ ім. Тараса Шевченка на журналістиці, і у той самий час, працює з найуспішнішими дизайнерами країни.

Марина Кантемірова виходить на подіум Ukrainian Fashion Week вже третій рік поспіль. Дівчина представляла колекції Анастасії Іванової, Марини Рибалко, бренду SLAVA, LARA QUINT, ANNA K, Yasya Minochkina, Andreeva, YANA BELYAEVA, YANA CHERVINSKA, SEREBROVA, YAD, Лень, La Marque та інших. Далі – пряма мова.


Нещодавно я отримала диплом бакалавра з німецької філології, зараз вчуся на заочному відділенні на журналістиці, працюю в компанії, що займається працевлаштуванням за кордоном та моделлю. Усі сфери майже не перетинаються.

Мені важко сказати, що я сама вирішила займатися модельною справою. Думаю, що це подарунок долі. Саме працюючи у цій сфері, я зустріла надзвичайно багато прекрасних людей та пережила купу класних емоцій. Хоча досі не ставлюсь до цієї справи занадто серйнозно, через непостійність цього бізнесу та досить швидку "пенсію". Мені хотілося б побудувати кар’єру в якісь галузі, де можна було б працювати і після 25 років. Хоча я безмежно закохана у світ моди. Але мені лише 20 років, тому я ще шукаю себе.

Мені дуже подобається вивчати журналістику. Зокрема через такі події, як вільна школа журнлістики, в рамках якої читають лекції редактори The New York Times, BBC, Forbes, Hromadske TV, L’Officiel та багатьох інших відомих видань. Це, до слова, одна з причин, через які мені подобається жити в Києві – тут надзвичайно багато подій, на яких можна зустріти по-справжньому цікавих людей.

Коли я вперше вийшла на подіум, точно пригадати не можу, але це здається було на перших курсах університету. На сцену ж я вперше вийшла в 11 класі у рамках консурсу "Міс Лінгвістична гімнізія" в Ужгороді, в якому здобула перемогу. Потім був конкурс краси "Міс Принцеса України 2011", а потім "Міс Студентство України" у 2012 році, на якому я представляла Київ, адже вже началася тут.

Мій перший fashion week був позаминулого сезону ss15. А цьогорічний сезон був для мене вже третім. На UFW першим показом для мене став вихід з колекцією Анастасії Іванової. Після цього, ми з нею працюємо вже третій сезон підряд. Також я знімалася в її look book ss16.

На першому показі в рамках UFW у чорній сукні я закривала показ. До слова, на цьому показі мені дістатися туфлі на два розміри менші, а виходів у мене було три, і показ ми робили два рази, адже він проводився в Шоколадному Будиночку, а він вміщає досить мало людей, тому, щоб всі змогли потрапити на показ, Настя зробила його двічі. Тобто, виходила я в цьому взутті шість разів. Ходити було справді боляче, а йти потрібно впевнено і граційно. У той момент єдина моя думка: "Тільки б не впасти!".

Наступний показ Насті AW15-16 був в галереї М17 і цього разу мені вже дісталися туфлі мого розміру та й це вже був мій другий сезон, тож я почувала себе значно впевненіше.

Потім я знялася в look book ss16, показ цієї колекції відбувся зовсім нещодавно. З цими фото Анастасія Іванова вже їздила в Лос-Анджелес на LA Summer Fashion Show, перед тим як представити колекцію в Україні.

Цьогоріч у Насті, як завжди, показ проходив не в Мистецькому Арсеналі (де проводиться основна маса показів), а на окремій локації, де всі грали за правилами Насті.

Що ж до інших улюблених українських дизайнерів, то однією з таких для мене є Марина Рибалко. Вона надзвичайно талановита та малює неймовірні картини, які потім використовує, як принти на своєму одязі.

З Мариною ми також працюємо вже три сезони поспіль. Я знімалася в кампейні її SS15 колекції. Це був перший наш показ, який я закривала. До речі, відкривати і закривати показ – велика відповідальність для моделі. Тому, я була надзвичайно щаслива, що мені довірили таку роль. 

В цьому сезоні Марина знову довірила мені закривати показ. На її шоу завжди є драйв, епатажні елементи та постановки.

SLAVA

SLAVA


SLAVA

SLAVA

LARA QUINT

За ці три роки я встигла попрацювати з такими брендами та дизайнерами як SLAVA, LARA QUINT, ANNA K, Yasya Minochkina, Andreeva, YANA BELYAEVA, YANA CHERVINSKA, SEREBROVA, YAD, Лень, La Marque та іншими. Це надзвичайний досвід, який я безмежно ціную.

Varosh

Фото з особистого альбому Марини Кантемірової

0 #