Життя

5 елемент: кінотеатр, ігри та фаст-фуд

22 Грудня 2016 5 590

3 роки тому на третьому поверсі ТЦ "Токіо" в Ужгороді з'явився новий розважальний простір. Починали з одного кінозалу та роллердрому і невеличкої фуд-зони. Далі – щороку розширювалися, відкривали нові зали. Наразі у "5 елементі" 3 кінозали, величезна зона для ігор та новий заклад харчування – Burger City. Розповімо про усе по-черзі.


Кінотеатр


Уся техніка в кінотеатрі відповідає світовому рівню. Наразі в "5 елементі" працює 3 зали – "Cinema", "Cinematic" та "CineMAX", в яких встановлено цифрове обладнання, що відповідає вимогам DCI. Така кількість залів дозволяє комплексу показувати утричі більше стрічок за один і той самий період часу, ніж іншим кінозалам – до 25 фільмів на день. "Cinema" розрахований на 75 місць, "Cinematic" – на 48 місць, а "CineMAX" – на 93 місця.

Одна з особливостей кінотеатру – окрім показу голлівудських стрічок – тут можна переглянути і всі фільми українського виробництва. А також – європейське кіно з Італії, Франції, Німеччини та інших країн.

– Українських фільмів дуже мало, тому нам хочеться максимально їх підтримати. І навіть, незважаючи інколи на якість чи тематику, вітчизняне кіно потрібно розвивати. До прикладу, нещодавно в Італії національна стрічка побила за зборами "Аватара". Хочеться, аби так було колись і з українськими фільмами. У той самий час, дивує ситуація, коли виходять українські стрічки і наші кінотеатри їх не показують, а беруть, до прикладу, якісь російські фільми. Якщо ми не будемо показувати українське кіно, то воно помре, так і не зародившись, – кажуть у кінотеатрі.

Аби зацікавити людей українськими фільмами, у кінотеатрі організовують допрем’єрні покази та запрошують на них акторів і режисерів стрічок. Так це відбулося на першому в Україні показі фільму "Гніздо горлиці",  в головній ролі з ужгородською акторкою Риммою Зюбіною,  яка дала прес-конференцію перед переглядом. Аншлаг був одночасно в двох залах.

У кінотеатрі встановлено перлюксовий радіальний повітряний екран німецької компанії Mechanische Weberei, який відрізняється високою якістю відтворення. Це єдина компанія в Європі, яка володіє технологією з виробництва безшовних екранів. Звук – Dolby. 3D окуляри – французької фірми Eyes Triple Shut (E3S), які забезпечують ідеальне зображення.

– З кожним роком відвідувачів у нас все більше. Сам торговий центр отримав величезну кількість відвідувачів, завдяки "5 елементу" і ожив. Привабливість торгових площ тут зросла через потік до кінотеатру, – розповідають засновники.


Burger City


Максимально швидко та смачно перекусити перед кінопоказом можна у новому закладі "5 елементу" – Burger City.

– Ми довго думали над тим, який саме заклад відкрити. І от минулого року в Україні з’явилася мережа Burger City – нам сподобалося меню, якість, дизайн. Продегустувавши їхні страви, ми зрозуміли, що це найсмачніший та найцікавіший варіант. Спостерігаючи за попитом, бачимо, що людям подобається. Ужгородський ресторан – шостий за рахунком в країні, – розповідають у "5 елементі".

Попоїсти можна від 14 гривень. В меню – чізбургери, чікенбургери, бургери з рибою, індичкою, сендвічі, локшина wok, біф-роли, салати, картопля фрі та по-селянськи, а також нагетси, крильця та стріпси. Ну, і звісно, напої.


Ігроландія


Ігроландія – це справжня розважальна країна на будь-який вік та закоплення. Тут є атракціони, віртуальні комп’ютерні ігри, інтерактивні розваги, аерохокей, футбол, симулятори, качалки, стрілялки і т.д. Розваг справді вистачить на всю родину. Вартість одного жетона – 7,50 грн.


Спеціальні пропозиції


У "5 елементі" роблять комплексні дитячі дні народження. Є три пакети:

Попкорн виготовлюється лише з найкращих інгредієнтів – кукурудза відомих брендів США, кокосове масло. З добавок – тільки цукор та сіль. Хімічні смакові добавки відсутні.

З понеділка до середи у "5 елементі" діє акція для студентів – квитки на всі сеанси – 40 грн.

Також в закладі запровадили "Дні кіноглядача". Для того, аби придбати квиток за 45 гривень на перегляд стрічки у будь-який з вівторків року, потрібно написати повідомлення на офіційну сторінку у Facebook.

А ще – щодня з 8.00 до 10.00 тут можна випити добру безкоштовну каву за чекін.

Тож, починайте свій день в "5 елементі" – у ритмі свого міста;)


Контакти:

Varosh

На правах реклами

0 #