Близько місяця тому у місті відкрилося нове місце, в якому можна випити крафтового пива та посмакувати стравами закарпатської кухні.
За цей час тут визначилися, що ж найбільше подобається гостям – якому пиву надають перевагу та з якими стравами його найбільше люблять комбінувати.
Розповідаємо та показуємо усе, що дізналися про новий заклад.
В меню є 8 видів піци. У тому числі, фірмова – Піца Фийса. Паб-меню – гарячий пивний набір, гриль-асорті, мікс ковбасок власного виробництва. Страви на грилі – голяшка, ковбаски баварські та мюнхенські, ребра, стейки та форель.
З перших страв вибагливих гурманів може зацікавити бограч з кабана, куряча поливка, сирний суп з чорним пивом та суп бокорашів. На друге у "Фийсі" подають – половину курки з картоплею пюре, перкельт з печеною картоплею та віденський шніцель.
Незабаром у закладі з’являться закарпатські дегустаційні сети зі стравами з різних куточків краю.
Якщо ж говорити про барну карту, то родзинкою, звісно, є пиво. Тут наразі працює 11 кранів. Наливають Varvar (асортимент якого буде щоразу змінюватися), Кроненбург, Будвайзер, Пілснер, а також крафтовий закарпатський сидр. Головним пивом закладу є власне – Фийса Gold IPA та Фийса Авторське.
У перспективі – постійна зміна як пивного асортименту, так і меню. У "Фийсі" хочуть познайомити ужгородців з усіма брендами закарпатського та українського пива.
На барі також відвідувачів почастують наливками (смородина, кизил, яблуко, курага, чорнослив, апельсин з прянощами, грейпфрут, імбир, зубрівка, малина), домашніми настоянками (абрикос, виноград, слива, копчена груша), а ще – алкогольними та безалкогольними коктейлями, винами (Італія, Іспанія, Франція, Німеччина, Україна), кавою та чаєм.
Що ж до подій у "Фийсі", то тут транслюють спортивні івенти, робитимуть вечірки та планують запрошувати закарпатські гурти та сольних виконавців для живих виступів. Незабаром у пабі з’являться настільні інтелектуальні ігри.
Контакти:
На правах реклами
Фото: Карл Смутко та Фийса