Життя

Клініка “Гемо Медика”: “Ми справді піклуємося про вас”

23 Травня 2017 5 942

Унікальна клініка працює в Ужгороді з 2013 року. Хоча все розпочалося значно раніше – у 2008 році була заснована лабораторія, яка за кілька років стала діагностичним центром, а згодом і клінікою.

Ми поспілкувалися з менеджером ТОВ “Гемо Медика Україна” Юрієм Рубішем та головним лікарем Наталією Рубіш і розпитали про сімейну медицину, важливість правильного підходу до діагностики та лікування, унікальні медичні послуги та головні цінності в роботі лікарів.

Далі – пряма мова.


Довідково:

Клініка “Гемо Медика” в Ужгороді відкрилася у лютому 2013 року. Заклад надає повний пакет медичних послуг для усіх членів родини – від найменших до найстарших. Клініка є частиною міжнародної компанії “HEMO MEDIKA Group”, що знаходиться в Словаччині. До її складу також входять лабораторії та радіологічні центри, що розташовані в різних містах України.


Сімейні лікарі. Первинний рівень


Ідея правильного медичного закладу – допомога пацієнту. Власне, з цього прагнення і почалася “Гемо Медика”. В першу чергу, ми пропагуємо первинну ланку надання медичної допомоги. Адже сімейний лікар має допомогти знайти відповіді на питання усім, від малого до великого – як правильно вводити прикорм дитині і що робити, коли почався нежить в 73 роки. Наші лікарі відповідають усім вимогам до сімейного лікаря і можуть дати відповіді на 99% запитань, які турбують пацієнта. Сімейний лікар має не тільки запідозрити проблему, але і повністю обстежити пацієнта та поставити йому діагноз. І лише в разі, якщо потрібне втручання профільного лікаря, направляти до нього.

Звісно, всю проблематику сімейної медицини ми знали – коли держава декларує запровадження інституту сімейного лікаря, а він, у свою чергу, в своєму арсеналі немає нічого. Тому й виникла ідея створити центр сімейної медицини. Тут ми зібрали усіх кращих сімейних лікарів та забезпечили їх усім необхідним.

Особливість сьогоднішніх пацієнтів у тому, що вони самі назначають собі лікування, прочитавши все про симптоми в інтернеті. Йдуть напряму до кардіолога, дерматолога, хірурга, хоча ці лікарі мають працювати з важкими формами конкретних захворювань, а не з легкими симптомами, які входять до компетенції сімейного лікаря.

Велика проблема є в тому, що люди поки не дуже розуміють, що таке “сімейний лікар”. Тобто вони чують про реформу, але не розуміють змісту роботи такого лікаря. 80% людей ми мали пояснювати, що у нас немає ЛОРа, але у нас є сімейний лікар, який може вповні задовольнити його запит – обстежити, поставити діагноз та призначити лікування. Звісно, якщо є складні процеси, то це є компетенцією вузького спеціаліста, до якого ми направляємо пацієнта. Але до нього людина приходить з усіма необхідними обстеженнями, а отже зберігає як свій час, так і час лікаря.


Профільні спеціалісти. Вторинний рівень


У 2014 році ми розширили спектр діяльності клініки і у нас з’явилися профільні спеціалісти, адже справді є питання, в яких може допомогти лише лікар, який знає тему глибше – невролог, кардіолог, уролог та інші. Тому у нас є і лікарі, які можуть надавати таку допомогу на поліклінічному рівні.

Для надання допомоги на цьому рівні ми шукали найкращих – лікарів, які зможуть не просто допомогти пацієнту, але й вміють роз’яснити йому все настільки детально, наскільки цього він потребує.


Підбір лікарів


Ми проводимо дуже ретельний відбір персоналу. Це найскладніша з усіх задач. Найголовніше для нас – це людяність, відданість своїй справі та бажання служити людям. У лікаря має бути постійне прагнення до розвитку. Професійність – надважлива, але окрім неї і людина має бути людиною.

У нас працює багато молодих спеціалістів, яких ми регулярно навчаємо. Більшість з них володіють англійською мовою, вивчають міжнародні протоколи та рекомендації. Люди, які працюють з нами, розуміють справжню цінність – здоров’я пацієнта. Така робота приносить задоволення.

В “Гемо Медиці” між лікарями немає конкуренції. Вони усі один одного підтримують, діляться знаннями, досвідом. Наша електронна база даних доступна кожному лікарю і якщо у когось з них є інформація, яка може покращити нашу роботу, вони обов’язково діляться нею з колегами. Розвиток – це ідея кожного з нас. Ми вкладаємо максимум в кожного нашого працівника, тому за всі роки роботи клініки в Ужгороді ми сформували справді міцну команду професіоналів.

Життєве кредо нашої клініки – ми справді піклуємося про вас. Це стосується як наших пацієнтів, так і наших колег. Ми всі – одна велика сім’я, а отже і налаштовуємо наших лікарів турбуватися про пацієнтів, навіть у найдрібніших моментах, так як це робимо в сім’ї.


Медичні послуги


Ми надаємо повний комплекс медичних послуг для всієї родини. У “Гемо Медиці” можна отримати фахову консультацію та призначення адекватного лікування у сімейного лікаря, педіатра чи у спеціаліста вузького профілю. Швидко виконати найрізноманітніші, а головне, достовірні аналізи у найпотужнішій в області лабораторії, котра використовує сучасні технології лідера галузі SIEMENS; провести ультразвукові дослідження або зробити комп’ютерну томографію чи рентгенологічні обстеження на якісному сучасному обладнанні з мінімальною дозою опромінення.

Клініка “Гемо Медика” – єдина в Закарпатті, де в межах одного закладу можна пройти практично повну діагностику організму за один день та отримати повноцінне лікування.


Головні переваги клініки


Наші головні переваги – це професійність, комплексний підхід та економія часу, повага до пацієнтів, уважне ставлення до кожного відвідувача. В роботі ми керуємося європейськими стандартами та протоколами надання медичної допомоги, а також рекомендаціями ВООЗ.


Цінності


Найголовніша цінність для нас – це наш колектив, побудований на сімейних принципах. Кожен працівник це усвідомлює та передає ці відчуття нашим пацієнтам. Ще одна цінність – це час. Ми цінуємо час один одного та час наших відвідувачів. Жоден пацієнт не має чекати під кабінетами годинами. Кожен має бути обстежений у відповідний час без жодних запізнень. Більше того, коли ми проводимо співбесіди на роботу, то обов’язково наголошуємо на пунктуальності, адже в нашій сфері навіть одна хвилина може коштувати людині життя. І, звісно, одна з найважливіших наших цінностей – це професіоналізм.

Про дотримання цінностей свідчить кількість людей, які один раз обравши нас, залишаються з нами та проходять усі необхідні процедури саме в “Гемо Медиці”.

Ми – справжня сімейна клініка, яка реагує і на вимоги часу. До прикладу, ми знаємо, що є проблема з вакцинацією, а отже відкрили кабінет вакцинації та забезпечуємо якісними вакцинами наших маленьких та дорослих пацієнтів.


Унікальні послуги та цінова політика


Найбільша унікальність нашої клініки – це комплексність. У нас є всі ресурси, аби обстежити будь-яку проблему; електронна база, в якій ми зберігаємо всі історії пацієнтів; є всі лікарі, які потрібні на поліклінічному рівні; усі діагностичні обстеження, які можна пройти в одному місці за рекордно короткий час.

У “Гемо Медиці” ви можете отримати консультації кращих сімейних лікарів, педіатрів, акушер-гінекологів, кардіологів, неврологів, дитячих хірургів, неврологів, та інших спеціалістів. Також у нас працює гематолог дуже вузького профілю – гемостазіолог – лікар, який займається тромбозами та кровотечами. Це надзвичайно важлива галузь, до якої дотичні всі лікарі, адже кров – основа всіх процесів. Навіть викидні чи неможливість жінки виносити плід напряму залежить від цього.

Унікальною для області є ще одна послуга – консультація радіолога. Адже інколи проблему не можуть визначити не через недостатню кількість знань, а через неправильно призначені обстеження. Радіологія включає УЗД, рентген, комп’ютерну томографію, МРТ. Саме радіолог має визначити, яким саме методом найкраще зробити обстеження, аби отримати максимально достовірний результат. Так працюють в Європі, США. І так ми працюємо в Ужгороді.

Принцип, якого ми дотримуємося в роботі – надавати високоякісні медичні послуги за помірними цінами. Як відомо, якісне дешевим не буває. Однак більшість наших пацієнтів приємно здивовані, коли отримують рахунок – вони очікують, що послуги такого класу будуть коштувати значно дорожче.

Наші базові послуги цілком доступні для більшості населення. У “Гемо Медиці” у вас ніколи не виникне незручних ситуацій та непорозумінь, все чітко й прозоро, і ви завжди точно знаєте, за що платите – за ідеальну чистоту, економію часу й сил, роботу професіоналів.

А якщо ви хочете заощадити, слідкуйте за нашими новинами та користуйтеся вигідними пакетними пропозиціями.


Навчання


Ми плануємо створити базу, на якій зможемо навчати лікарів. Заключивши договір з вищими навчальними закладами, у нас буде можливість готувати кадри і для інших лікарень, лабораторій та радіологічних центрів. І ці лікарі в майбутньому фахово надаватимуть допомогу в різних медичних установах.

Для того, аби навчитися якісно працювати, треба таку роботу бачити зсередини. Тому ми будемо ставати клінічним закладом, аби у нас могли стажуватися майбутні лікарі.


Контакти:

Varosh

Фото: Андрій Кирилюк

На правах реклами

0 #