Життя

Outoom: новий магазин одягу та аксесуарів в Ужгороді

27 Березня 2018 2 419

Трохи більше місяця тому в Ужгороді з’явився новий магазин одягу та аксесуарів, в якому можна знайти одяг від таких брендів як COS, & Other Stories, H&M Studio.

– Ми відкрилися зовсім нещодавно, тому зараз лише вивчаємо смаки ужгородців. Але точно знаємо, що ті марки одягу, які представлені у нашому магазині, є потрібними у місті, стильними та дуже бажаними нашими модницями та модниками. Також у нас є декілька інших брендів. Ми працюємо лише з якісним одягом. До речі, це перший наш магазин, в якому можна придбати речі вроздріб, до того, та і власне зараз, ми займаємося переважно гуртом, – розповідають в Outoom.

Увесь одяг у сток привозять з Європи – з Польщі, Німеччини. Тут переважно жіночі речі, але є також чоловічі та трохи дитячих. Також у магазині є біжутерія.

Цінова політика від 550? до 5000?. Середня вартість речі орієнтовно 25 євро.

– Дуже зручним є те, що у нас можна замовити речі заздалегідь і навіть не обов’язково тих брендів, які представлені у магазині. Замовлення можна зробити дуже просто – потрібно лише написати нам на нашу сторінку Фейсбуці надіслати фотографію речі і протягом кількох днів вона буде у вас. Ми активно продовжуємо свій бізнес в інтернеті, але магазин відкрили не для того, аби перетягнути тих покупців в офлайн, а для тих людей, які звикли перед тим як купити річ, побачити її, приміряти, подумати, роздивитися, – кажуть в Outoom.

Що ж до поставок товару та оновлення асортименту, то обіцяють робити його щонайменше один раз на місяць, а також перед початком кожного сезону.


Контакти:

На правах реклами

0 #