Життя

УЖНЕТ – се наш Інтернет

15 Грудня 2016 8 293

Ми живемо у світі, який неможливо уявити без новітніх технологій. Сучасній людині для повноцінної роботи, спілкування та розвитку необхідний швидкий і безперервний доступ до мережі. На жаль, Закарпаття суттєво програє іншим регіонам України в якості надання Інтернет-послуг. Після нещодавнього ребрендингу й суттєвої зміни підходів до роботи "УЖНЕТ" заявив про себе як організація, що здатна задовольнити сучасного користувача Інтернет-послуг швидкісним безперебійним трафіком та що не менш важливо – економічно вигідними умовами підключення.

Про саму компанію, корпоративні принципи і соціальну складову розповіли директор ТОВ "УЖНЕТ" Олександр Богданець та його заступник Таїсія Кейс. Далі – пряма мова.


Ребрендинг


Нашу компанію ужгородці знають з 2013 року. А нещодавно з приходом в компанію нових інвесторів розпочався новий етап розвитку "УЖНЕТу". Ми повністю зробили ребрендинг, переїхали в новий сучасний офіс, дизайном якого займалася команда "The ONE architectural lab", оновили колектив, покращили устаткування та перейшли на якісно вищий рівень роботи.


Філософія


"УЖНЕТ – се наш Інтернет" – слоган фірми. Закарпатський діалект говорить сам за себе: ми працюємо на місцевому ринку, нашими клієнтами є ужгородці, емблема компанії – символ Закарпаття – ведмідь, але модернізований і стилізований під hi-tech. Ужгород – старе місто, яке населяють прогресивні європейські жителі. Наша задача – привчити містян до якісного сервісу.


В ногу з часом


У своїй роботі "УЖНЕТ" користується технологією FTTB (Fiber-To-The-Building). Оптоволокно ми заводимо безпосередньо в будинок, що дає, в результаті, можливість постачати абонентам реальні 100 Мбіт, які обіцяємо під час укладання договору. Спосіб побудови мережі дозволяє кожному будинку бути автономним і не залежати від іншого. Робимо ставку на якість, а не обсяги.


Колектив


"УЖНЕТ" – це молоді ідейні прогресивні освічені спеціалісти. Усі працівники – універсали і в разі потреби можуть замінювати один одного. Вони постійно проходять стажування та підтверджують рівень своєї кваліфікації.


Тарифи та послуги


"УЖНЕТ" гарантує швидкісний безперебійний трафік на економічно вигідних умовах. При цьому, підключення безкоштовне і перший місяць користування – у подарунок.

Сьогодні тарифна сітка виглядає так:

Підключення ми гарантуємо протягом 24 годин з моменту укладення договору. Зазвичай це стається навіть набагато швидше – протягом 2-3 годин.

Послуги надаємо комплексно: Інтернет, при потребі – відеонагляд, домофонна система, у найближчій перспективі – ІР – телебачення.


Оплата


Сучасній людині дорога кожна хвилина, тому ми подбали про максимально зручну систему оплати наших послуг. Цю операцію можна здійснити з дому або офісу, зайшовши на наш сайт та ввівши номер картки. Чи в терміналі.


Майданчик для ідей


"УЖНЕТ" – це частинка Ужгорода зі всіма його позитивними змінами, корисними ініціативами, прогресивними ідеями, культурними подіями. А тому часто беремо участь у різних заходах, виступаючи спонсорами чи партнерами. Цього року на День міста у нічне небо ми запустили півтори сотні кульок з діодами. Були спонсорами у змаганнях "Point Camр" та благодійному футбольному турнірі "I believe in You", розігрували призи на фестивалі "Wild Wild Fest" у Лумшорах, допомагали футбольному клубу "FC Minaj", облаштововували зону Wi-Fi для 707 учасників медичної конференції.

Часто до нас приходять студенти зі своїми ідеями, програмами і жодну з них ми не залишаємо поза увагою. Тому запрошуємо всіх творчих розумних молодих людей, приватні компанії, органи самоврядування до співпраці.

"УЖНЕТ" – се наш інтернет, а Ужгород – се наше місто, тому давайте разом робити його ще кращим і комфортнішим.


Контакти:

Varosh

Фото: Андрій Кирилюк

На правах реклами

0 #