Мода - Архів

В Ужгороді відбулася вечірка стилю і краси “VONA”

2 Травня 2018 2 067

Смак – це мускул, який можна накачати, – вважають засновниці школи стилю "Selfish School", львів’янки Ніка Гук та Олена Третьякова. І влаштували першу "прокачку"-лекцію для ужгородських модниць. Зустріч відбулася у форматі вишуканої вечірки під назвою "VONA", яку організували студія краси і стилю "MOYA" спільно з організацією свят "My Day".

Ніка Гук та Олена Третьякова працюють професійними стилістами. Пропагують європейський смак, надихаючи своїх клієнток на пошук власної індивідуальності та харизми, аби із часом сформувався особливий український стиль, впізнаваний у світі так само, як французький чи скандинавський. Дівчата вважають, що зовнішній вигляд – це такий самий інструмент для досягнення успіху, як інтелект і працездатність. Адже для того, щоб привернути до себе увагу і розпізнати твої таланти чи внутрішні якості, має скластися перше враження. А його якраз і допомагає сформувати зовнішній вигляд. 

Під час лекції говорили про ідеальний і базовий гардероб, шопоголізм, мінімалізм і консюмеризм. Торкнулися питання психологічного впливу на жінок зовнішніх змін. Визначили, в чому полягає цінність речі та розповіли про актуальні тенденції у світі моди.

Ми живемо в епоху особистостей і кожна з нас будує власний бренд, – наголошують стилісти. – Ось чому так важливо знайти свою родзинку і правильно її подати за допомогою одягу.

Качати мускул смаку можна невимушено і в задоволення. Для цього дівчата радили стежити за стріт-луками, приміряти до себе різні образи, не боятися експериментувати.

До речі, в цілому гості зі Львова залишилися задоволені зовнішнім виглядом ужгородок. Відзначили їх вміння комбінувати речі, подавати себе, орієнтуватися в стилях, кольорах і формах.

Засновниця організації свят "My Day" Мирослава Малькова та декоратор Євгенія Нова попри напружений сезон зуміли зробити вечірку справжнім вишуканим святом для жінок. Поставили високу планку і дотрималися рівня. Тут можна було виграти купу подарунків від спонсорів, зробити неповторні фото біля «живої» фотозони з шампанським, скуштувати смакоту від місцевих ресторанів і кондитерів.

– Сучасна жінка повинна знаходити час для догляду за собою, для відпочинку, спілкування з подругами. Тому і з’явилася задумка такого формату лекції-вечірки. Поділилися ідеєю з організацією свят "My Day" і дівчата також запалилися ідеєю. Сьогодні отримали багато гарних відгуків, результатом задоволені, тож плануємо влаштовувати подібні вечірки і надалі, – підсумувала зроблене засновник студії краси та стилю "MOYA" Анастасія Лесів.

Лариса Липкань, Varosh
Фото: Людмила Анталовці

0 #