Новини

На Закарпатті створили Асоціацію фітнес-клубів

3 Жовтня 2017 1 851

На Закарпатті з кожним роком все більше стає популярною сфера фітнес-індустрії. У містах області можна відвідувати як невеличкі студії так і комплексні тренажерні зали, де у кожного є змога не лише самостійно займатися на тренажерах, але й скористатися послугою персонального тренера та відвідати групове заняття.

– Створення Асоціації фітнес-клубів Закарпаття – важливий етап для розвитку фітнесу на Закарпатті. Це унікальне явище, адже в нашій області ще не було такої практики. Коли ми зрозуміли, що у всіх нас спільна місія – сформувати здорове суспільство, то вирішили об’єднати свої сили та рухатись разом в одному напрямку. Асоціація має на меті спільними зусиллями покращувати рівень якості надання фітнес-послуг на Закарпатті. На базі Асоціації буде створена школа тренерів, де буде проводитись робота над підвищенням їх кваліфікації, адже кваліфікований персонал – найважливіше у фітнес-індустрії, – розповідають в Асоціації.

Слідкувати за новинками у сфері спорту, переймати світовий досвід, а головне – популяризувати здоровий спосіб життя серед жителів Закарпаття – ось ряд цілей, які ставить перед собою Асоціація фітнес-клубів Закарпаття. Також Асоціація планує запрошувати на Закарпаття кращих тренерів з усієї країни та з-за кордону, які будуть ділитись своїм досвідом, проводити майстер-класи для всіх охочих. Планується постійне проведення спортивних заходів, відкритих тренувань та змагань.

Найкращі фітнес-центри Закарпаття об’єднують свої зусилля для того, аби заняття спортом було не лише хобі, а способом життя.

0 #