Новини

Освітня програма від kmbs в Ужгороді: “Системне мислення для управлінця: нелінійні рішення”

11 Вересня 2017 3 167

Освітня програма для управлінців, які мають справу з високим рівнем складності та відповідальні за розвиток і управління таких складних систем як компанія, організація, місто, регіон, країна. Пройде 22-24 вересня в ILKO Gallery в Ужгороді.

Майстерність управлінця визначається спроможністю робити нелінійні рішення, коли мінімум зусиль забезпечує максимум результату. Такі рішення "не падають з неба" – їх створення залежить від способу мислення.

Для вирішення простих проблем достатньо лінійного способу мислення: якщо стається А, то роби Б. Тут є очевидна відповідь. Але частіше управлінці стикаються з проблемами складними. Для їх вирішення готових відповідей не існує. На них впливають багато процесів, частина з яких непомітні з першого і навіть з другого погляду. Причини та наслідки змішані, і "все впливає на все".

Нелінійні управлінські рішення не можуть робитися у той же спосіб, що й рішення простих проблем. Для цього потрібне інше мислення, альтернативне лінійному. Його і називають системним мисленням.

Ключові питання:


30% – теорія: принципи системного мислення для управлінців.

70% – практика: 15 реальних управлінських ситуацій-кейсів: від зообізнесу і телеканалу до війни в Афганістані.


Викладач В’ячеслав Геращенко

Керівник Presidents’ MBA kmbs, заступник декана з МВА-програм, викладач курсу "Системне мислення".

Має 27 років досвіду управлінської роботи: створення, управління, реорганізації, придбання та продажу бізнесів. Керуючий власник групи компаній.

Основний напрямок докладання зусиль – створення і трансформація систем, розвиток команд управлінців та формування бачення майбутнього організації.


Контактна особа в Ужгороді: Марина Бокоч, +38 066 144 18 54, +38 098 916 02 44.


Щоб взяти участь у програмі, необхідно заповнити аплікаційну форму.


Більше про Тиждень kmbs на Закарпатті читайте за посиланням.

0 #